Dental Clinics Doetinchem

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Doetinchem. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan Dr. Huber Noodtplaats 4 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu komt voor een periodieke gebitscontrole of een specialistische behandeling bij de tandarts, wij behandelen u volgens de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied. Bij ons kunt u terecht voor een behandeling van de tandarts, implantoloog, mondhygiënist of kaakchirurg en u kunt altijd rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Doetinchem kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u op werkdagen voor 11 uur ’s ochtends bellen:  0314 – 32 40 06, dan kunnen we u mogelijk nog dezelfde dag helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u het centrale weekenddienstnummer bellen: 0900 – 15 15. De Doetinchemse tandartsen zijn aangesloten bij de avond- en weekenddienstregeling voor de regio Doetinchem en omstreken. ’s Avonds en in het weekend heeft telkens één tandarts dienst. De avonddienst duurt van 17.00 tot de volgende morgen 08.00 uur. De weekenddienst gaat in op zaterdagmorgen 8.00 uur en duurt tot maandagmorgen 08.00 uur. Ook op de wettelijk erkende feestdagen en tussen kerst en oud en nieuw is er een spoedgevallendienst.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Dan kunnen wij misschien een andere patiënt helpen. Bel in ieder geval 24 uur voor de geplande afspraak, anders zijn we genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.