Tandartsen Doetinchem - Dental Clinics


De beste mondzorg

Wilt u verzekerd zijn van de best mogelijke mondzorg? Kom dan eens kennismaken met een van de moderne groepspraktijken van Dental Clinics in Doetinchem. Hier bieden we complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Onder het motto, lachen is leven!

Tandarts Doetinchem

Dental Clinics is gevestigd op twee locaties in Doetinchem. U vind onze tandartspraktijken op de Dr. Huber Noodtplaats (centrum) en aan de Lohmanlaan. U kunt u hier direct aanmelden als patiënt of klik op één van de buttons voor meer informatie over onze teams, aanpak en praktijken.

Hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak

Dental Clinics is een samenwerkingsverband van tandartsen die optimale kwaliteit nastreven. Alle tandheelkundige specialismen werken onder één dak samen. Persoonlijke aandacht vormt bij ons de basis voor elke behandeling. Onze teams doen er alles aan om u op uw gemak te stellen en samen met u te kijken wat in uw geval de beste aanpak is. Voor al onze behandelingen hanteren we de vaste prijzen die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen bereikbaar. We hopen u binnenkort eens te zien.