Alles voor jouw lach

Alles voor jouw lach!

Vraag je je wel eens af of je gebit de best mogelijke zorg krijgt? Dan ben je niet de enige. Het goede nieuws is dat Dental Clinics die zorg ook bij jou in de buurt aanbiedt. Bij Dental Clinics staat kwaliteit altijd voorop. Met meer dan 80 praktijken zorgen we voor een gezonde mond en een stralende lach bij meer dan 450.000 tevreden patiënten!

Altijd dichtbij. Waar zit Dental Clinics bij jou in de buurt?

Bekijk onze locaties

Onze patiënten waarderen ons met een 8,2!
Een extra reden om ook patiënt bij ons te worden.

1
Samen werken aan je gebit

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts. En omdat elk gebit anders is, maken we een behandelplan op maat.

2
Alle mondzorg onder een dak

In het team op de praktijk werken de tandartsen, implantologen, orthodontisten, mondhygiënisten en (preventie-)assistenten nauw samen. Zo kunnen we je steeds de juiste zorg en aandacht geven.

3
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We proberen je tandartsbezoek zo prettig mogelijk te maken. We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

4
Kwaliteit voor een standaardtarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

5
Ruime openingstijden

Naar de tandarts wanneer jou dat schikt? Bij veel van onze praktijken kun je zelfs op zaterdag of in de avonden terecht. Onze teams staan graag voor je klaar. Bij pijn kun je als patiënt vaak dezelfde dag nog terecht.

Tot slot

Je kunt je eenvoudig online aanmelden. Maar misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken. Bel of mail ons, dan maken we meteen een afspraak. We hopen je snel te zien.