IK WIL NIET STOKEN

MAAR WIL JIJ MOOIE PRIJZEN WINNEN?

Kleuractie Dental Clinics Ede

Tijdens de kleuractie van Dental Clinics Ede maak je met onze kleurplaat kans op mooie prijzen. Voor deze kleuractie hebben we 3 leeftijdscategoriën waar we voor elke categorie een eigen prijs hebben. Je kan deelnemen door de kleurplaat bij ons in de praktijk in te leveren. De prijs die je met jouw kleurplaat wint, mag je afhalen bij onze Dental Clinics praktijk in Ede (Bellestein 59).

Tandarts Faraj is vanwege de enorme kennis die ze heeft, maar vooral door haar prettige benadering, een heel fijne tandarts. Ze is erg goed met kinderen en als gezin komen wij altijd met een goed gevoel weer thuis!
Anne
30 mei 2023

 

Actie voorwaarden ‘Kleuractie Dental Clinics Ede’

  • De actie heeft als doel door middel van een kleurplaat kans te maken op een beperkt aantal prijzen.
  • Een persoon mag eenmaal deelnemen.
  • Er is geen minimale leeftijd. De prijzen worden verdeeld onder kinderen (18-). Personen jonger dan 18 jaar mogen alleen met toestemming van hun ouders deelnemen aan de actie en hun persoonsgegevens achterlaten.
  • Bij het inleveren van de kleurplaat, vragen wij om de volgende persoonsgegevens: naam, leeftijd en e-mailadres. Deze gegevens bewaren wij gedurende twee maanden en gebruiken wij om de winnaars te benaderen.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Gewonnen prijzen kunnen niet worden geruild of teruggegeven.

Dental Clinics Ede

1
Samen werken aan een gezonde mond

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts.

2
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

3
Kwaliteit voor een standaard tarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Wij zien je graag bij ons op de praktijk!

Meld je eenvoudig online aan of bel direct voor een afspraak: 0318 620 355. Misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag op onze praktijk.