IK WIL NIET STOKEN

MAAR WIL JIJ MOOIE PRIJZEN WINNEN?

Kras & Winactie Dental Clinics Leusden

Tijdens de kras & winactie op 8 & 9 april 2022 van Dental Clinics Leusden maak je met onze gratis kraskaart kans op mooie prijzen. En weet je wat zo leuk is? Je wint altijd een prijs! De prijs die je met jouw kraskaart wint, mag je afhalen bij onze Dental Clinics praktijk in Leusden (de Mulderij 1). Zien we je snel?

Tandarts de Kooter (Marloes) is vanwege de enorme kennis die ze heeft, maar vooral door haar prettige benadering, een heel fijne tandarts. Ik had veel problemen met mijn gebit, maar het gaat nu veel beter. Ook heeft ze mij op mijn 40e eindelijk van mijn angst voor de tandarts afgeholpen.
Anne
4 februari 2022

 

Actie voorwaarden ‘kras & winactie Dental Clinics Leusden’

 • De actie heeft als doel door middel van een kraskaart een gratis product (altijd prijs) aan te bieden en daarnaast kans te maken op een beperkt aantal aanvullende prijzen.
 • Een persoon mag eenmaal deelnemen.
 • Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Personen jonger dan 18 jaar mogen alleen met toestemming van hun ouders deelnemen aan de actie en hun persoonsgegevens achterlaten.
 • Kraskaart is eenmalig te gebruiken.
 • De kraskaarten worden uitgedeeld op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2022 in het winkelcentrum Hamershof te Leusden.
 • Prijzen kunnen, op vertoon van de kraskaart, direct worden afgehaald bij Dental Clinics Leusden op de Mulderij 1 (uiterlijk af te halen op vrijdag 15 april).
 • Bij het ophalen van de prijs, vragen wij om de volgende persoonsgegevens: naam, leeftijd en e-mailadres. Deze gegevens bewaren wij gedurende twee maanden.
 • Bij deelname aan deze actie ontvang je binnen twee maanden eenmalig een e-mail van Dental Clinics waarna jouw persoonsgegevens worden verwijderd.
 • Om kans te maken op de hoofdprijs, een Veloretti fiets, dien je de kraskaart achter te laten in de daarvoor bestemde pot op de praktijk. Op vrijdag 22 april wordt, door middel van het trekken van een kraskaart uit de pot, de winnaar van de fiets bekend gemaakt. De winnaar zal per mail of telefoon door Dental Clinics Leusden benaderd worden. Op dinsdag 10 mei zal de fiets uitgereikt worden.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Gewonnen prijzen kunnen niet worden geruild of teruggegeven.

Dental Clinics Leusden

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDental Clinics is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
1
Samen werken aan een gezonde mond

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts.

2
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

3
Kwaliteit voor een standaard tarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Wij zien je graag bij ons op de praktijk!

Meld je eenvoudig online aan of bel direct voor een afspraak: 033 - 7900 020. Misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag op onze praktijk.