Net verhuisd?

Bij een verhuizing komt veel kijken. Behalve het uitpakken van de laatste dozen zijn er nog altijd de laatste zaken die geregeld moeten worden. Heb jij het uitzoeken van een nieuwe tandarts(praktijk) ook nog op jouw to-do lijstje? Dental Clinics biedt je tandheelkundige zorg in de buurt. Makkelijk geregeld!

Bij Dental Clinics staat kwaliteit altijd voorop. Met meer dan 80 praktijken zorgen we voor een gezonde mond en een stralende lach bij meer dan 450.000 tevreden patiënten! Onze patiënten waarderen ons met een 8,8! Een extra reden om ook patiënt bij ons te worden.

  • Samen werken aan je gebit – Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Omdat elk gebit anders is, maken we een behandelplan op maat.
  • Alle mondzorg onder een dak – In het team op de praktijk werken de tandartsen, implantologen, orthodontisten, mondhygiënisten en (preventie-)assistenten nauw samen. Zo kunnen we jou en jouw gezin steeds de juiste zorg en aandacht geven.
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie – We proberen je tandartsbezoek zo prettig mogelijk te maken. We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat.
  • Kwaliteit voor een standaardtarief – We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.
  • Ruime openingstijden- Naar de tandarts wanneer jou dat schikt? Bij veel van onze praktijken kun je zelfs op zaterdag of in de avonden terecht.

Inschrijven is zo geregeld

Je kunt je eenvoudig online aanmelden. Maar misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken. Bel ons, dan maken we meteen een afspraak. We hopen je snel te zien.

Vind via de zoekbalk de Dental Clinics bij jou in de buurt en bel voor meer informatie.


Of gebruik het contactformulier:

Aanhef*
Naam*
Adres
Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.
Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.