Onze beloften

Bij Dental Clinics zetten mondzorgteams zich in voor complete mondzorg en constante hoge kwaliteit. Dit met een sterke nadruk op preventie en samenwerking: voorkomen is altijd beter dan genezen. We zijn helder over behandelingen, alternatieven, risico’s, tarieven en garanties. Datzelfde geldt voor onze beloften. Ook die komen we na.

  • Al uw mondzorg. Eén adres voor alle tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We kunnen u altijd snel helpen, bij pijnklachten nog op dezelfde dag.
  • Persoonlijke aandacht. We helpen u zoals we zelf geholpen zouden willen worden en doen er alles aan om uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint al bij de ontvangst.
  • U weet waar u aan toe bent. Alle behandelingen, risico’s en kosten leggen we begrijpelijk uit. Onze tarieven staan gewoon op de website. Als een behandeling meer dan 150,- euro kost, krijgt u standaard een begroting.
  • Veilige behandeling. Omdat voorkomen beter is dan genezen, houden we uw mondgezondheid scherp in de gaten. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan bent u in onze praktijk in veilige handen. Ook hebt u altijd recht op een verdoving.
  • Hygiëne. U kunt rekenen op optimale reiniging, sterilisatie en desinfectie van het tandheelkundig instrumentarium en persoonlijke hygiëne. Na iedere afspraak reinigen we de behandelkamer.
  • Bereikbaar en op tijd. U wilt snel geholpen worden. Dus zijn we goed bereikbaar, reageren we snel en plannen we afspraken zorgvuldig. Als we een keer uitlopen, waarschuwen we u en bieden we een alternatief.
  • Kwaliteit. We werken volgens beproefde richtlijnen, standaarden en protocollen, en zijn steeds op zoek naar manieren om de kwaliteit van uw mondzorg en de klanttevredenheid verder te verbeteren. Hier brengen we jaarlijks verslag over uit.