Ga naar de hoofdinhoud
uit 20.919 reviews

Bij Dental Clinics vinden wij het belangrijk dat onze patiënten goed geïnformeerd zijn. En dat begint bij goede en duidelijke communicatie. Begrijpt u wat u leest op onze website en zijn de brieven die u van ons ontvangt duidelijk genoeg? Dat willen we graag van u weten! Daarom zijn wij op zoek naar patiënten voor ons patiëntenpanel. Als lid van het panel ontvangt u van ons maximaal 3x per jaar een e-mail met daarin een vragenlijst over (één van) onze communicatiemiddelen. Denk hierbij aan de website, een folder of een brief. In sommige gevallen organiseren wij op basis van de antwoorden nog een groepsgesprek, waarin we dieper op het onderwerp ingaan.

>> Klik hier om u direct aan te melden!

Veelgestelde vragen

Als u lid bent van het panel ontvangt u maximaal 3x per jaar een uitnodiging per e-mail om een online vragenlijst in te vullen. In sommige gevallen organiseren wij op basis van de antwoorden nog een groepsgesprek, waarin we dieper op het onderwerp ingaan.

Nee, uw deelname is geheel vrijblijvend. Wanneer u een keer geen tijd of zin heeft om een vragenlijst in te vullen, kunt u de uitnodiging negeren. U blijft gewoon lid van het panel.

Uw persoonlijke gegevens worden beschermd. Uw e-mailadres gebruiken wij alleen om u uit te nodigen voor een onderzoek of om daarover met u te communiceren. Door u aan te melden voor het patiëntenpanel geeft u hier toestemming voor. Wij gebruiken uw e-mailadres niet voor commerciële doeleinden. U kunt uw gegevens altijd laten verwijderen door ons een e-mail te sturen.

U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar een vragenlijst. In sommige gevallen organiseren wij op basis van de antwoorden nog een groepsgesprek, waarin we dieper op het onderwerp ingaan. Als u daaraan wilt deelnemen, kunt u dit aan het einde van de vragenlijst aangeven.