IK WIL NIET STOKEN

MAAR HOE GEZOND IS JOUW TANDVLEES?

Wist je dat tandvlees meerdere functies heeft? Het beschermt, ondersteunt en houdt de mond gezond. Genoeg redenen om je tandvlees goed te verzorgen. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Super aardige tandarts die echt de tijd voor mij en mijn kinderen neemt. Ik kreeg een duidelijke uitleg over zowel de behandeling als de kosten. Ik ben dan ook blij met Ismael El Youbari als mijn tandarts.
Andy
5 januari 2021

Dental Clinics Diemen

Willem Dudokhof 1, Diemen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDental Clinics is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
1
Samen werken aan een gezonde mond

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts.

2
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

3
Kwaliteit voor een standaard tarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Wij zien je graag bij ons op de praktijk!

Meld je eenvoudig online aan of bel direct voor een afspraak: 020 - 790 00 41. Misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag op onze praktijk.