IK WIL NIET STOKEN

MAAR KEN JIJ DE 5 POETSTIPS?

Tip 1: Poets 2x per dag minimaal 2 minuten met fluoridetandpasta
Tip 2: Gebruik een elektrische tandenborstel
Tip 3: Gebruik een vaste poetsvolgorde, volgens de 3 B’s: binnen, buiten en bovenop
Tip 4: Poets ook jouw tong regelmatig
Tip 5: Reinig eenmaal per dag tussen jouw tanden en kiezen met ragers of houten tandenstokers

Dental Clinics Diemen

Willem Dudokhof 1

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDental Clinics is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
1
Samen werken aan een gezonde mond

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts.

2
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

3
Kwaliteit voor een standaard tarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Wij zien je graag bij ons op de praktijk!

Meld je eenvoudig online aan of bel direct voor een afspraak: 020 - 790 00 41. Misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag op onze praktijk.