IK WIL NIET STOKEN

MAAR DOE JIJ DIT WEL GENOEG?

Stokeren en rageren is belangrijk om je mond gezond te houden. Maar dagelijks stokeren of rageren is makkelijker gezegd dan gedaan. Met deze TIPS maak je een vaste gewoonte van stokeren of rageren.

Al jaren tevreden met tandarts van Baaren. Erg kundig, prettig en staat open voor je vragen. Waar ik vroeger angst had voor de tandarts ga ik nu makkelijk even op controle!
Marjolein
13 december 2021

Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDental Clinics is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
1
Samen werken aan een gezonde mond

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts.

2
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

3
Kwaliteit voor een standaard tarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Wij zien je graag bij ons op de praktijk!

Meld je eenvoudig online aan of bel direct voor een afspraak: 010-7900694. Misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag op onze praktijk.