fbpx

IK WIL NIET STOKEN

MAAR KEN JIJ DE 5 POETSTIPS VOOR JE KIND?

Iedereen weet dat goed poetsen belangrijk is, maar weet je ook dat kinderen gevoeliger zijn voor gaatjes en tanderosie dan volwassenen? Daarom is een goede mondhygiëne op jonge leeftijd al erg belangrijk. Wij geven je graag advies, zodat jij het gebit van je kind de beste zorg kunt geven.

Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDental Clinics is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
1
Samen werken aan een gezonde mond

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts.

2
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

3
Kwaliteit voor een standaard tarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Wij zien je graag bij ons op de praktijk!

Meld je eenvoudig online aan of bel direct voor een afspraak: 079 - 341 15 11. Misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag op onze praktijk.