IK WIL NIET STOKEN

MAAR HOE GEZOND IS JOUW TANDVLEES?

Wist je dat tandvlees meerdere functies heeft? Het beschermt, ondersteunt en houdt de mond gezond. Genoeg redenen om je tandvlees goed te verzorgen. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Na een vervelende eerdere ervaring, zocht ik een tandarts die de tijd voor mij neemt en alle stappen rustig en goed uitlegt. Zo'n tandarts heb ik gevonden in Peter Cosijn. We hebben samen een behandelplan afgesproken om komende periode de verzorging van mijn tanden en mond op te pakken.
Kevin
15 december 2020

Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert

Gaardedreef 177  Zoetermeer

1
Samen werken aan een gezonde mond

Tijdens je eerste bezoek bespreken we je mondgezondheid en je wensen. Voor een goede verzorging van je gebit is preventie ook belangrijk en daarin speel je zelf een belangrijke rol. Dus hierin werk je samen met je tandarts.

2
Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

We geloven in een persoonlijke benadering en we vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je zal je snel op je gemak voelen. En ben je bang voor de tandarts geef dat even aan, dan houden we er zeker rekening mee.

3
Kwaliteit voor een standaard tarief

Het team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Wij zien je graag bij ons op de praktijk!

Meld je eenvoudig online aan of bel direct voor een afspraak: 079 - 341 15 11. Misschien wil je liever eerst eens langskomen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag op onze praktijk.