Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Ruurlo, uw tandarts in het centrum van Ruurlo. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op de Borculoseweg 23. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. U kunt bij ons terecht voor het periodiek mondonderzoek, een beugel, mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Een optimale mondgezondheid

mondhygiënist Ruurlo - mondhygiënist Dental Clinics RuurloEen goede mondgezondheid is essentieel, ook voor uw algemene gezondheid. Daarom besteden wij veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert indien nodig een behandeling bij mondhygiënisten Effy van der Aar en Jelle de Graaff of bij preventie-assistenten Ria van de Visger, Anja Hakken en Annemarie van der Peijl. Zij hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kunt behouden. De beugelbehandeling wordt bij ons uitgevoerd door tandarts voor orthodontie Davor Pavlovic.

tandarts Ruurlo - tandartspraktijk Dental Clinics RuurloPraktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden contact opnemen met onze praktijk.
  • Buiten onze openingstijden kunt u naar de praktijk bellen: 0573 – 452 021. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar, anders krijgt u het nummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Ook patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van de rolstoel naar de tandartsstoel niet mogelijk is, kunnen we de patiënt in de rolstoel behandelen of doorverwijzen naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Ruurlo - receptie Dental Clinics RuurloTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.