Uw tandarts in Alkmaar

Welkom bij Dental Clinics Alkmaar! U vindt ons in winkelcentrum ‘de Mare’ aan de Europaboulevard 2B.

In onze moderne tandartspraktijk bieden wij complete mondzorg voor het hele gezin. Zo kunt u, naast de algemene tandheelkunde, bij ons terecht voor preventie, mondhygiëne en het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen (parodontitis). Ook voor esthetische behandelingen, zoals het bleken van de tanden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast kunt u bij onze klinisch prothesetechnieker Artjom Afrikyan terecht voor het aanmeten van een kunstgebit of gebitsprothese.

Waarom kiezen voor Dental Clinics Alkmaar?

  • Wij zijn een kleine praktijk en hechten veel waarde aan persoonlijk contact;
  • We besteden extra aandacht aan kinderen en angstige patiënten;
  • Wij werken volgens de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld;
  • Onze praktijk is met het openbaar vervoer en met de auto goed bereikbaar;

Schrijf uzelf nu in!

Wilt u zich inschrijven in onze tandartspraktijk? Dit kan heel eenvoudig via ons online inschrijfformulier. U kunt ook meteen een afspraak maken door te bellen naar 072 561 53 44.

mondhygiënist Alkmaar de Mare - mondhygiënist Dental Clinics Alkmaar

Een optimale mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom richten wij ons op preventie en mondhygiëne.

Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en stuur u, indien nodig, door voor een behandeling bij mondhygiënist Nour Mahdi of één van onze preventie-assistenten. Zo zorgen we samen met u voor een optimale mondgezondheid.

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor een gezond blijvend gebit. Onze tandartsen zijn kindvriendelijk en besteden extra veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit.

Bij ons kunt u, samen met uw kind, mee op Expeditie Tandarctica! Zo leert uw kind spelenderwijs alles over een gezonde mond én wordt de kans op problemen in de mond verkleind.

Praktijkimpressie

Hulp bij spoedgevallen

Tijdens onze openingstijden belt u voor spoedgevallen ons reguliere telefoonnummer: 072 561 53 44. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.

Buiten onze openingstijden is de spoedgevallendienst bereikbaar via 072 – 512 38 89. Meer informatie hierover leest u op deze pagina.

Uw afspraak annuleren

Voor het annuleren van uw afspraak vragen wij u uiterlijk 24 uur van tevoren, uw afspraak telefonisch te annuleren. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.