Uw tandarts in Alkmaar

Bij ons vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor preventie, mondhygiëne en het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen (parodontitis). En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Wilt u zich inschrijven in onze tandartspraktijk? Van harte welkom!
Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 072 – 561 53 44.

Praktijkimpressie

Een optimale mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom richten wij ons op preventie en mondhygiëne. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij mondhygiënist Nour Mahdi, tandarts parodontoloog Anthi Pliaki of één van onze preventie-assistenten. Zo zorgen we samen met u voor een optimale mondgezondheid.

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor een gezond blijvend gebit. Onze tandartsen zijn kindvriendelijk en besteden veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis voor een kroon, brug of prothese vormt. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts Anthi Pliaki kijken naar de beste oplossing voor uw gebit.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 072 – 561 53 44. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 072 – 512 38 89. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
    Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.