Bij Dental Clinics Almere Doddegrasweg kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.
Daarnaast zijn we een verwijspraktijk voor endodontologie onder de naam EndoClinics.

Complete mondzorg voor het hele gezin

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
  • Verwijspraktijk voor endodontologie
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds
  • U wordt goed en snel geholpen

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 036 – 533 87 87.

Praktijkimpressie

tandarts Almere Kruidenwijk - welkom bij Dental Clinics Almere Doddegrasweg

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden.
Omdat elk gebit uniek is, kijken onze orthodontisten samen met u naar een persoonlijk behandelplan.

Spoedgeval?

  • Bij pijnklachten kunt u ons telefonisch bereiken op ons reguliere telefoonnummer. Wij streven ernaar om u dan nog op dezelfde dag te helpen.
  • Aan het einde van de dag en in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst/dienstdoende tandarts te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Het telefoonnummer van de nooddienst is: 036 – 303 52 90. Deze dienst is uitsluitend bedoeld voor zeer dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.