Tandarts Almere - Dental Clinics Almere

Tandarts Dental Clinics Almere

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Almere. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Doddegrasweg 6 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Dental Clinics AlmerePreventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Almere kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Daarnaast zijn we een verwijspraktijk voor endodontologie onder de naam EndoClinics.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie

  • Dental Clinics AlmereBij pijnklachten kunt u ons telefonisch bereiken op ons reguliere telefoonnummer. Wij streven ernaar om u dan nog op dezelfde dag te helpen. Voor zeer dringende spoedgevallen kunt u tijdens onze openingstijden direct naar de praktijk komen.
  • Aan het einde van de dag en in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst/dienstdoende tandarts te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900 – 1515. Deze dienst is uitsluitend bedoeld voor zeer dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch aan ons door. Dan kunnen wij misschien een andere patiënt helpen. Bel in ieder geval 24 uur voor de geplande afspraak, anders zijn we genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.