Complete mondzorg voor het hele gezin 

Bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan staat een professioneel en vriendelijk team klaar om u te voorzien van uitmuntende tandheelkundige zorg. Onze moderne praktijk, uitgerust met de nieuwste technologieën, biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten voor zowel volwassenen als kinderen. We streven ernaar om elke patiënt een comfortabele en geruststellende ervaring te bieden, waarbij we ons richten op persoonlijke aandacht en zorg op maat. Ons doel is om uw glimlach gezond te houden. 

Voordelen van Dental Clinics Amsterdam IJburglaan 

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen 
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen 
  • Algemene mondzorg en mondhygiëne behandelingen 
  • 5 dagen per week geopend 

Online inschrijven bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan 

Inschrijven als nieuwe patiënt bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan is een eenvoudig en efficiënt proces, dankzij ons gebruiksvriendelijke online inschrijfformulier. U en uw gezinsleden kunnen zich met slechts enkele klikken eenvoudig aanmelden. Heeft u liever persoonlijk contact of wilt u een afspraak maken? Ons behulpzame team is telefonisch bereikbaar om u te assisteren via 020 – 398 3131. 

Bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan geloven we in de kracht van een persoonlijke benadering. Daarom nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding in onze praktijk. Zo kunt u de sfeer proeven, kennismaken met ons team en zelf ervaren hoe we werken aan uw optimale mondgezondheid. We zijn ervan overtuigd dat een goede eerste kennismaking de basis legt voor een prettige en vertrouwde band met uw tandarts. 

Uw eerste bezoek aan onze tandartspraktijk 

Tijdens uw eerste bezoek aan Dental Clinics Amsterdam IJburglaan voert de tandarts een uitgebreid onderzoek uit om de staat van uw gebit te beoordelen. Dit omvat een klinische controle en het doornemen van uw medische historie, aangevuld met twee detailfoto’s en één panoramafoto van uw gebit.  

Deze informatie is essentieel voor het opstellen van uw persoonlijke behandelplan, dat niet alleen gericht is op behandelingen, maar ook op preventieve mondzorg. Zo behoudt u een sterk en gezond gebit. Neem contact met ons op via 020 – 398 3131 voor het maken van uw eerste afspraak. 

Spoed tandarts: snelle hulp bij tandletsel en ongevallen 

Als u te maken krijgt met ernstig tandletsel of een ongeval, staat Dental Clinics Amsterdam IJburglaan voor u klaar. Tijdens onze praktijkuren kunt u ons bereiken op ons reguliere nummer 020 – 398 31 31 voor directe spoedhulp. We streven ernaar om u, indien nodig, dezelfde dag nog te helpen.  

Mocht u buiten onze openingstijden dringend hulp nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met de tandartsspoedpraktijk in het OLVG, locatie Oosterpark, via het nummer 0900 – 8602. Dit nummer is uitsluitend bestemd voor acute spoedgevallen, zoals nabloedingen of gevolgen van ongevallen. Bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan bent u verzekerd van snelle en deskundige hulp in noodsituaties. 

Behandelingen bij Dental Clinics Amsterdam 

Dental Clinics Amsterdam IJburglaan biedt een uitgebreid aanbod aan tandheelkundige behandelingen, afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van onze patiënten. Ons ervaren team van tandartsen en specialisten maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen om u de best mogelijke zorg te bieden. Van preventieve controles en gebitsreinigingen tot complexe cosmetische en restauratieve ingrepen. Elke behandeling voeren we zorgvuldig uit met aandacht voor uw comfort. Ontdek meer over onze diverse behandelingen. 

Algemene tandheelkunde: uw basis voor een gezond gebit 

Tijdens een periodieke controle bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan, besteedt de tandarts aandacht aan alle essentiële aspecten van uw mondgezondheid. Deze controle omvat een grondige beoordeling van mogelijke problemen zoals cariës, tanderosie, de positie van verstandskiezen, tandsteen en eventuele tandvleesproblemen.  

Voor een optimale gebitsreiniging maakt u een aparte afspraak met onze gespecialiseerde preventie-assistenten. Bovendien zijn de praktijkeigenaren van onze tandartspraktijk in IJburg experts op het gebied van implantologie en orthodontie, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige tandheelkundige behandelingen aanbieden. 

Mondhygiëne: de sleutel tot langdurige mondgezondheid 

Bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan benadrukken we het belang van mondhygiëne als een cruciaal onderdeel van uw algemene gezondheid. Onze toegewijde mondhygiënisten spelen een essentiële rol in het voorkomen van tandheelkundige problemen, zoals gaatjes en tandvleesaandoeningen. Zij bieden professionele gebitsreiniging, voorlichting over effectieve mondverzorging thuis en advies over voeding voor een optimale mondgezondheid.  

Regelmatige bezoeken aan onze mondhygiënisten helpen niet alleen bij het behouden van een frisse adem en een stralende glimlach, maar zijn ook belangrijk voor het voorkomen van grotere tandheelkundige ingrepen in de toekomst. 

Transparante tarieven bij Dental Clinics 

Bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan hanteren we tarieven die overeenkomen met de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Voor jongeren onder de 18 jaar dekt de basisverzekering de kosten van de meeste tandheelkundige behandelingen. Volwassenen van 18 jaar en ouder hebben vaak een aanvullende tandartsverzekering nodig voor vergoeding van bepaalde behandelingen.  

In gevallen waar specialistische behandelingen niet standaard onder de basisverzekering vallen, kunnen we namens u een aanvraag indienen bij uw verzekeraar voor een vergoeding op basis van medische noodzaak. Deze aanpak zorgt ervoor dat u mogelijk toegang krijgt tot belangrijke behandelingen die anders buiten het bereik van de basisverzekering zouden vallen. Neem voor meer informatie over onze tarieven en vergoedingen gerust contact met ons op. 

Uw afspraak annuleren? Geef het tijdig door! 

Mocht u onverhoopt niet in staat zijn uw afspraak na te komen, verzoeken we u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch aan ons door te geven. Dit stelt ons in staat om onze planning efficiënt te beheren en andere patiënten de mogelijkheid te bieden om een afspraak te maken.  

Houd er rekening mee dat bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak, we genoodzaakt zijn de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Uw begrip en medewerking in deze helpen ons om alle patiënten de beste mogelijke zorg te bieden. 

Contact opnemen met Dental Clinics in Amsterdam  

Voor meer informatie, vragen of persoonlijk advies staan we bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan altijd voor u klaar. Ons vriendelijke en deskundige team helpt u graag verder. Bent u nog geen patiënt bij ons of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. We verwelkomen u graag in onze praktijk om samen te werken aan een gezonde en stralende glimlach.