Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan, uw tandarts in Amsterdam IJburg. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de IJburglaan 388. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Inschrijven als patiënt?

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier in of bel direct voor het maken van een eerste afspraak naar 020 – 398 3131. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in onze tandartspraktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Waarom Dental Clinics Amsterdam IJburglaan?

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Naast algemene mondzorg bieden wij ook o.a. mondhygiëne
  • 5 dagen per week geopend

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 398 31 31. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de tandartsspoedpraktijk in het OLVG (locatie Oosterpark): 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.