Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht, uw tandarts in het centrum van Amsterdam. In onze moderne en professionele praktijk vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne, het behandelen van parodontitis, een implantaat, een kroon of brug, kindertandheelkunde, tanden bleken, de onzichtbare Air®aligner beugel en begeleiding bij angst. Ons team werkt met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Ook buiten kantooruren bent u van harte welkom; wij zijn ’s avonds en op zaterdag geopend.

tandarts Amsterdam centrum – tandarts Dental Clinics Amsterdam ReguliersgrachtEen gezonde mond dankzij ons mondhygiëneteam

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten Masha Balazadeh, Zorah van de Wiel en Elena Urdarianu, tandarts parodontoloog Anthi Pliaki en diverse (paro) preventie-assistenten. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling. Zo zorgen we samen voor het gezond houden van uw tandvlees.

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom besteden we bij kinderen veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. We stellen kinderen op hun gemak en geven uitleg over de handelingen die we gaan doen en welke instrumenten we daarbij gebruiken, in woorden die voor kinderen begrijpelijk en leuk zijn.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of een aanvulling op het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met tandarts Anthi Pliaki kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door haar brede ervaring en kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

tandartspraktijk Amsterdam centrum – receptie Dental Clinics Amsterdam ReguliersgrachtRechte tanden met de onzichtbare Air®aligner beugel

De Air®aligner is een bijna onzichtbare beugel, waarmee de stand van uw tanden en kiezen wordt gecorrigeerd, zonder dat iemand ziet dat u een beugel draagt. De Air®aligner is uitneembaar en wordt over uw tanden en kiezen geplaatst. U heeft dus geen last van slotjes en draden die uw mond kunnen irriteren. De beugel kan bij een volwassen gebit kleine correcties uitvoeren om zo de tanden weer mooi recht te zetten. De Air®aligner wordt op maat gemaakt, waardoor u hem bijna niet voelt zitten. Tandarts voor orthodontie Reinout Schippers helpt u graag verder.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 626 02 89. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085 – 105 07 50. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

tandarts Amsterdam centrum – tandarts Dental Clinics Amsterdam ReguliersgrachtTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.