Uw tandarts in het centrum van Amsterdam

Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht. Wij zijn dé tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Schrijf u nu!

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Amsterdam? Schrijf u dan nu in als nieuwe patiënt. Vul het online inschrijfformulier in of bel direct voor het maken van een eerste afspraak naar 020 – 626 02 89.

Invisalign open dag: maandag 27 maart

Hoe tevreden bent u over uw glimlach? Bij ons kunt u een Invisalign-behandeling ondergaan. Invisalign is een dunne, transparante, kunststof beugel die uw tanden geleidelijk rechtzet. Dit betekent: geen lange beugeltrajecten, geen draden en geen beperkingen die een metalen beugel met zich mee kan brengen.

Maandag 27 maart organiseren wij de Invisalign open dag. U ontvangt kosteloos een consult, waarin we uw gebit met een 3D-scan scannen. Zo ziet u direct hoe uw gebit er na de behandeling uit kan komen te zien. Aanmelden kan op deze pagina!

Waarom Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht?

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
 • Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk
 • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
 • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds en op zaterdag
 • U wordt goed en snel geholpen

Complete mondzorg voor het hele gezin

Alle mondzorg onder één dak. U bent niet alleen van harte welkom voor algemene mondzorg en professionele mondhygiëne, maar ook voor:

 • een kroon, brug of implantaat
 • onzichtbare beugel (Invisalign)
 • parodontoloog en implantoloog
 • prothetiek
 • groot team mondhygiëne
 • preventiemethode Gewoon Gaaf bij kinderen

Praktijkimpressie

Een gezonde mond dankzij ons mondhygiëneteam

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten Masha Balazadeh, Zorah van de Wiel en Elena Urdarianu, tandarts parodontoloog Anthi Pliaki en diverse (paro) preventie-assistenten. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling. Zo zorgen we samen voor het gezond houden van uw tandvlees.

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom besteden we bij kinderen veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. We stellen kinderen op hun gemak en geven uitleg over de handelingen die we gaan doen en welke instrumenten we daarbij gebruiken, in woorden die voor kinderen begrijpelijk en leuk zijn.

Rechte tanden met de onzichtbare Air®aligner beugel

De Air®aligner is een bijna onzichtbare beugel, waarmee de stand van uw tanden en kiezen wordt gecorrigeerd, zonder dat iemand ziet dat u een beugel draagt. De Air®aligner is uitneembaar en wordt over uw tanden en kiezen geplaatst. U heeft dus geen last van slotjes en draden die uw mond kunnen irriteren. De beugel kan bij een volwassen gebit kleine correcties uitvoeren om zo de tanden weer mooi recht te zetten. De Air®aligner wordt op maat gemaakt, waardoor u hem bijna niet voelt zitten. Tandarts voor orthodontie Reinout Schippers helpt u graag verder.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of een aanvulling op het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met tandarts Anthi Pliaki kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door haar brede ervaring en kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

tandarts Amsterdam centrum – tandarts Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 626 02 89. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
 • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085 – 105 07 50. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.