Ga naar de hoofdinhoud
uit 195 reviews

Jouw tandarts in het centrum van Amsterdam

Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht. Wij zijn dé tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met jou doen we er alles aan om jouw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om je optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Waarom Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht?

 • Dé tandartspraktijk in Amsterdam voor volwassenen en kinderen
 • Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk
 • Een behandelplan op maat en persoonlijke aandacht
 • Ook voor implantologie, parodontologie en de onzichtbare beugel van Invisalign
 • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds en op zaterdag

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Juliette Dietvorst

Tandarts-directeur
BIG: 59047126202

Aandachtsgebied: Invisalign

Simone van Cooten

Praktijkmanager

Adrianna Kwiatkowska

Parodontoloog / tandarts
BIG: 39925641402

Amy Elenbaas

Receptiemedewerker

Andre Felipe

Tandartsassistent

Boutaina Tallih

Receptiemedewerker

Implantologie in Amsterdam Centrum

Bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van implantaten. Een implantaat is een kleine schroef die de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of een aanvulling zijn op het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kan je samen met jouw behandelaar kijken naar de beste oplossing voor je gebit. Bij ons kan je altijd rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

DC Amsterdam Reguliersgracht 04-2023 85

Rechte tanden met de onzichtbare beugel van Invisalign

Met de onzichtbare beugel van Invisalign wordt de stand van je tanden en kiezen gecorrigeerd zonder dat iemand ziet dat je een beugel draagt! De beugel van Invisalign is uitneembaar en wordt over je tanden en kiezen geplaatst. Je hebt dus geen last van slotjes en draden die je mond kunnen irriteren.

De onzichtbare beugel kan bij een volwassen gebit kleine correcties uitvoeren om zo de tanden weer mooi recht te zetten. De beugel van Invisalign wordt speciaal voor je op maat gemaakt, waardoor je hem bijna niet voelt zitten. Onze tandarts Juliette Dietvorst helpt je graag!

DC Amsterdam Reguliersgracht 04-2023 53

Wortelkanaalbehandeling in Amsterdam

Onder het zichtbare gedeelte van een tand of kies bevindt zich één of meerdere wortels. De wortel zit in het kaakbot en zorgt ervoor dat tanden en kiezen stevig in de kaak vastzitten. In elke wortel loopt een wortelkanaal met daarin bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. Dit kanaal kan ontstoken raken wat voor hevige tand- of kiespijn zorgen. Onze collega Leslie Elenblaas is tandarts met aandachtsgebied endodontologie. Zij helpt je graag van jouw pijn af. Meer lezen over een wortelkanaalbehandeling? Bekijk dan de pagina waarin de behandeling stap voor stap wordt uitgelegd.

DC Amsterdam Reguliersgracht 04-2023 57

Parodontologie, wortelkanaalbehandelingen en meer

Wij bieden alle mondzorg onder één dak. Je bent niet alleen van harte welkom voor algemene mondzorg en professionele mondhygiëne, maar ook voor:

 • een kroon, brug of implantaat
 • de onzichtbare beugel van Invisalign
 • parodontologie en implantologie
 • prothetiek
 • wortelkanaalbehandeling (tandarts met aandachtsgebied endodontologie)
 • preventiemethode Gewoon Gaaf bij kinderen

Ervaren mondhygiënisten in Amsterdam

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten. Jouw tandarts controleert de gezondheid van je tandvlees en adviseert je indien nodig een behandeling bij ons mondhygiëneteam. Zo houden we jouw tandvlees samen gezond.

Kindertandverzorger: de beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond, blijvend gebit. Daarom besteden we bij kinderen veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit.

Onze kindertandverzorgende Zorah van de Wiel stelt kinderen op hun gemak en geeft uitleg over de handelingen die we gaan doen en welke instrumenten zij daarbij gebruiken. Dit alles in woorden die voor kinderen begrijpelijk en leuk zijn.

Hulp bij speodgevallen

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 626 02 89. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
 • Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kan je bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085 – 105 07 50. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Voor het annuleren van jouw afspraak vragen wij je uiterlijk 24 uur van tevoren, de afspraak telefonisch te annuleren. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Naar mijn mening moet een tandartspraktijk worden beoordeeld op 1) de gastvrijheid/efficiëntie van de frontoffice en de 2) de professionaliteit/geest van het personeel/tandartsen en 3) de ruimte (omgeving/locatie enz.). Na verschillende uitdagende operaties is het duidelijk dat ze een serieuze kanshebber zijn om over de hele linie 5 sterren te behalen. De enige reden om 4,5 sterren te geven, zou zijn dat klanten zonder kennisgeving wachten, een praktijk die ze snel konden corrigeren als ze werden gewaarschuwd. Het feit dat het management luisterde en het probleem snel oploste, is een van de redenen waarom ik de praktijk zo leuk vind. De tandartsen zijn slim en zelfverzekerd en lijken goed te gedijen omdat er een sfeer van samenwerking en humor heerst die overgaat in de patiëntenzorg. Bovendien, als iets niet aan hun hoge normen voldoet, wordt het snel opgelost. De ruimte is modern ingericht met lichte, heldere kleuren met geweldig uitzicht op de straat, mooi gelegen op een centrale locatie.

Tall Dane
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Altijd top geweest, aardige medewerkers, kom er al een aantal jaar, niks te klagen.

callum walker
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Degelijke en heldere aanpak, goede behandeling, aardige tandarts en tandartsassistent

Willemijn Ploem
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Hele fijne tandarts.

Ralph De Haan
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Je hebt de tandarts natuurlijk eigenlijk niet zo vaak echt nodig in je leven. Een paar keer per jaar op controle, een (paar) keer per leven iets urgents. Dit was zaterdag bij mij het geval. Het is fijn als de tandarts dan voor je klaar staat. Dat is niet gelukt. Na 4 uur wachten (Eerstvolgende - Na een half uur werd er eerst opgehangen), ergens anders een inschrijfformulier ingevuld en die belde me tijdens het wachten al terug. Keuze was snel gemaakt. Geen enkel gesprek, noch behandeling duurt zo lang. Dit betekent dat de telefoon gewoon onbemand is en blijkbaar een hele dag kan passeren zonder dat iemand daar wat aan doet. Je bent dus als zorginstelling een hele dag onbereikbaar. Jammer, want voor de rest positieve ervaringen.

Bram
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

de mondhyginist Sanaa Bouchahrouf, is geweldig is slim vraagt hoe het met je is en weet wat er aan de hand is opwereld niveau

Jakob Coenen
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Mondhygiëniste Sanaa en tandarts Lesley Beiden echte vakvrouwen! Met een gerust hart gevoelige plekjes in de mond toe te vertrouwen. Zolang zij hier werken ben ik een trouwe klant!

Nina van Schie
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Fijne tandartsen praktijk in Amsterdam centrum met diverse tandartsen. Lisa is een hele fijne, kundige tandarts.

Marius
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Goede vlotte en prettige service. Tijdafspraak wordt goed aangehouden

Jos van der Meer
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Het is denk ik niet normaal dat je vrolijk naar de tandarts gaat. Ik kom al 30 jaar in deze praktijk (eerder in de Pieter Baststraat) en ben er zeer over te spreken. Vorige week donderdag kwam ik er voor mijn halfjaarlijkse afspraak. Zowel met mondhygieniste als tandarts. De ontvangst was hartelijk en efficiënt, de behandeling bij de mondhygieniste (Sylvia was nieuw voor mij, even wennen na Simone die jarenlang mijn gebit schoonmaakte) sloot perfect aan op de afspraak bij de tandarts. Juliëtte is zeer ad rem en gezellig en ondertussen doet ze wat ze moet doen. Haar assistent is ook superaardig. Over zes maanden, het is dan zomer, meld ik mij weer en weer met plezier.

Hans Groen
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?