Uw tandarts in het centrum van Amsterdam

Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht. Wij zijn dé tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Inschrijven als patiënt?

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Amsterdam? Schrijf u dan nu in als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk. Vul het online inschrijfformulier in of bel direct voor het maken van een eerste afspraak naar 020 – 626 02 89.

Waarom Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht?

 • Dé tandartspraktijk in Amsterdam voor volwassenen en kinderen
 • Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk
 • Een behandelplan op maat en persoonlijke aandacht
 • Ook voor implantologie, parodontologie en de onzichtbare beugel van Invisalign
 • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds en op zaterdag

Implantologie in Amsterdam Centrum

Bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van implantaten. Een implantaat is een kleine schroef die de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of een aanvulling zijn op het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met uw behandelaar kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Bij ons kunt u altijd rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Rechte tanden met de onzichtbare beugel van Invisalign

Onzichtbare beugel Invisalign Amsterdam

Juliette Dietvorst met de onzichtbare beugel van Invisalign

Met de onzichtbare beugel van Invisalign wordt de stand van uw tanden en kiezen gecorrigeerd zonder dat iemand ziet dat u een beugel draagt! De beugel van Invisalign is uitneembaar en wordt over uw tanden en kiezen geplaatst. U heeft dus geen last van slotjes en draden die uw mond kunnen irriteren.

De onzichtbare beugel kan bij een volwassen gebit kleine correcties uitvoeren om zo de tanden weer mooi recht te zetten. De beugel van Invisalign wordt speciaal voor u op maat gemaakt, waardoor u hem bijna niet voelt zitten. Onze tandarts Juliette Dietvorst helpt u graag!

Wortelkanaalbehandeling in Amsterdam

Onder het zichtbare gedeelte van een tand of kies bevindt zich één of meerdere wortels. De wortel zit in het kaakbot en zorgt ervoor dat tanden en kiezen stevig in de kaak vastzitten. In elke wortel loopt een wortelkanaal met daarin bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. Dit kanaal kan ontstoken raken wat voor hevige tand- of kiespijn zorgen. Onze collega Leslie Elenblaas is tandarts met aandachtsgebied endodontologie. Zij helpt u graag van uw pijn af. Meer lezen over een wortelkanaalbehandeling? Bekijk dan de pagina waarin de behandeling stap voor stap wordt uitgelegd.

Parodontologie, wortelkanaalbehandelingen en meer

Wij bieden alle mondzorg onder één dak. U bent niet alleen van harte welkom voor algemene mondzorg en professionele mondhygiëne, maar ook voor:

 • een kroon, brug of implantaat
 • de onzichtbare beugel van Invisalign
 • parodontologie en implantologie
 • prothetiek
 • wortelkanaalbehandeling (tandarts met aandachtsgebied endodontologie)
 • preventiemethode Gewoon Gaaf bij kinderen

Praktijkimpressie

Ervaren mondhygiënisten in Amsterdam

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij ons mondhygiëneteam. Zo houden we uw tandvlees samen gezond.

Kindertandverzorger: de beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond, blijvend gebit. Daarom besteden we bij kinderen veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit.

Onze kindertandverzorgende Zorah van de Wiel stelt kinderen op hun gemak en geeft uitleg over de handelingen die we gaan doen en welke instrumenten zij daarbij gebruiken. Dit alles in woorden die voor kinderen begrijpelijk en leuk zijn.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 626 02 89. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
 • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085 – 105 07 50. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.