Uw tandarts in het centrum van Amsterdam

Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht. Wij zijn dé tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Schrijf u nu!

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Amsterdam? Schrijf u dan nu in als nieuwe patiënt. Vul het online inschrijfformulier in of bel direct voor het maken van een eerste afspraak naar 020 – 626 02 89.

Waarom Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht?

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
 • Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk
 • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
 • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds en op zaterdag
 • U wordt goed en snel geholpen

Complete mondzorg voor het hele gezin

Alle mondzorg onder één dak. U bent niet alleen van harte welkom voor algemene mondzorg en professionele mondhygiëne, maar ook voor:

 • een kroon, brug of implantaat
 • onzichtbare beugel (Invisalign)
 • parodontoloog en implantoloog
 • prothetiek
 • wortelkanaalbehandeling (tandarts met aandachtsgebied endodontologie)
 • groot team mondhygiëne
 • preventiemethode Gewoon Gaaf bij kinderen

Praktijkimpressie

Een gezonde mond dankzij ons mondhygiëneteam

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij het mondhygiëneteam. Zo zorgen we samen voor het gezond houden van uw tandvlees.

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom besteden we bij kinderen veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Onze kindertandverzorgende Zorah van de Wiel stelt kinderen op hun gemak en geven uitleg over de handelingen die we gaan doen en welke instrumenten we daarbij gebruiken, in woorden die voor kinderen begrijpelijk en leuk zijn.

Rechte tanden met de onzichtbare beugel van Invisalign

Met de onzichtbare beugel van Invisalign wordt de stand van uw tanden en kiezen gecorrigeerd zonder dat iemand ziet dat u een beugel draagt! De beugel van Invisalign is uitneembaar en wordt over uw tanden en kiezen geplaatst. U heeft dus geen last van slotjes en draden die uw mond kunnen irriteren. De beugel kan bij een volwassen gebit kleine correcties uitvoeren om zo de tanden weer mooi recht te zetten. Invisalign wordt op maat gemaakt, waardoor u hem bijna niet voelt zitten. Onze tandartsen Juliette Dietvorst en Reinout Schippers helpen u graag!

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of een aanvulling op het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met tandarts Anthi Pliaki kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door haar brede ervaring en kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 626 02 89. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
 • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085 – 105 07 50. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.