Uw tandarts in Barendrecht

Welkom bij Dental Clinics Barendrecht, dé tandarts in Barendrecht. U vindt onze modern ingerichte tandartspraktijk op de Meerwedesingel 52 in de wijk ‘Meerwede’. In onze tandartspraktijk bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team van tandartsen, tandartsassistenten, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten staat dagelijks voor u klaar om u te helpen uw gebit mooi én gezond te houden.

Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Dit betekent dat u bij ons nooit meer betaalt dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Barendrecht

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak bij één van onze behandelaars maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0180 – 610 506.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk, maar bent u wel op zoek naar een goede tandarts in Barendrecht? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u (en uw eventuele) gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Meldt u zich liever telefonisch aan of heeft u nog vragen over onze praktijk en/of behandelingen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0180 – 610 506. Wij helpen u graag.

Denise Goedhart, kindertandarts Dental Clinics Barendrecht

Kindertandarts in Barendrecht

Van een gezond gebit hebben kinderen hun hele leven plezier. Vanaf het moment dat het eerste tandje bij uw kind doorbeekt, is het belangrijk deze goed te reinigen én regelmatig te laten controleren door de tandarts. In onze praktijk is tandarts Denise Goedhart – Schutte speciaal opgeleid in het behandelen van (jonge) kinderen. Zij neemt de tijd voor uw kind en stelt hem/haar gerust. Zo wordt uw kind spelenderwijs vertrouwt met de tandarts.

Goed om te weten: de basisverzekering vergoedt tandheelkundige controles en zorg tot het 18e jaar (met uitzondering van o.a. orthodontie). Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts!

Implantaat bij Dental Clinics Barendrecht

Implantaten

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of een aanvulling op het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken onze tandartsen graag samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Door zijn brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Praktijkimpressie

Ervaren mondhygiënisten in Barendrecht

In de mond bevinden zich talloze bacteriën die verschillende problemen kunnen veroorzaken, zoals tandbederf en ontstekingen aan het tandvlees. Daarom hechten we veel waarde aan preventie en mondhygiëne. Ons team voor mondhygiëne bestaat uit ervaren mondhygiënisten en (paro)preventie-assistenten. Uw tandarts beoordeelt regelmatig de conditie van uw tandvlees en adviseert indien nodig een behandeling door ons mondhygiëneteam. Op deze manier werken we gezamenlijk aan het behoud van een gezonde mond en tandvlees.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0180 – 610 506. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085 – 105 17 60, gevestigd in Rotterdam en Dordrecht. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.