Ga naar de hoofdinhoud
uit 166 reviews

Jouw tandarts in Barendrecht

Welkom bij Dental Clinics Barendrecht, dé tandarts in Barendrecht. Je vindt onze modern ingerichte tandartspraktijk op de Meerwedesingel 52 in de wijk ‘Meerwede’. In onze tandartspraktijk ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team van tandartsen, tandartsassistenten, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten staat dagelijks voor je klaar om je te helpen jouw gebit mooi én gezond te houden.

Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Zo betaal je bij ons nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Barendrecht

Direct een afspraak maken?

Wil je graag een afspraak bij één van onze behandelaars maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0180 – 610 506.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Barendrecht

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Barendrecht kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Denise Goedhart-Schutte

Tandarts-directeur
BIG: 99917402302

Aandachtsgebied: Kindertandheelkunde

Girjanne Boekhout

Praktijkmanager

Dental Clinics - Agnes de Bruine DC Barendrecht 16-04-2024

Agnes

Receptiemedewerker

Dental Clinics - Ashley Chueng DC Barendrecht 16-04-2024

Ashley

Tandartsassistent

Dental Clinics - Catalina Jordan DC Barendrecht 16-04-2024

Catalina Jordan Ordaz

Tandarts
BIG: 79919001802

Dental Clinics - Chantal de Ruiter DC Barendrecht 16-04-2024

Chantal

Tandartsassistent

Denise Goedhart, kindertandarts Dental Clinics Barendrecht

Kindertandarts in Barendrecht

Van een gezond gebit hebben kinderen hun hele leven plezier. Vanaf het moment dat het eerste tandje bij je kind doorbeekt, is het belangrijk deze goed te reinigen én regelmatig te laten controleren door de tandarts. In onze praktijk is tandarts Denise Goedhart – Schutte speciaal opgeleid in het behandelen van (jonge) kinderen. Zij neemt de tijd voor jouw kind en stelt hem/haar gerust. Zo raakt je kind spelenderwijs vertrouwt met de tandarts.

Goed om te weten: de basisverzekering vergoedt tandheelkundige controles en zorg tot het 18e jaar (met uitzondering van o.a. orthodontie). Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts!

Ervaren mondhygiënisten in Barendrecht

In de mond bevinden zich talloze bacteriën die verschillende problemen kunnen veroorzaken, zoals tandbederf en ontstekingen aan het tandvlees. Daarom hechten we veel waarde aan preventie en mondhygiëne. Ons team voor mondhygiëne bestaat uit ervaren mondhygiënisten en (paro)preventie-assistenten. Jouw tandarts beoordeelt regelmatig de conditie van je tandvlees en adviseert indien nodig een behandeling door ons mondhygiëneteam. Op deze manier werken we gezamenlijk aan het behoud van een gezonde mond en tandvlees.

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze openingstijden kan je bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0180 – 610 506. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kan je bellen naar de spoedgevallendienst Dental365085 – 105 17 60, gevestigd in Rotterdam en Dordrecht. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kan je dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

    Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en je zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Jouw afspraak annuleren

Voor het annuleren van jouw afspraak vragen wij je uiterlijk 24 uur van tevoren, de afspraak telefonisch te annuleren. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Barendrecht

Mijn ervaring bij deze tandartspraktijk is zeer goed. Zeer professioneel personeel.

dalibor lukic
Dental Clinics
Barendrecht

Zeer tevreden.

Marco Botbijl
Dental Clinics
Barendrecht

Een goede praktijk tandartsen Gebied reinigen en andere behandelingen . Klant vriendelijk en kwaliteit medewerkers. Sinds 2013 ben ik klant ik heb veel artsen zien weg en de andere komen werken in de praktijk en ons oude tandarts ook vertrekt helaas maar ik ben tevreden van al wat wordt aangeboden voor klanten en kinderen . Zeker aanrader.

M Mrizak
Dental Clinics
Barendrecht

Snel en vakkundig

Aad Aarden
Dental Clinics
Barendrecht

Max is een hele fijne mondhygiënist, doet wat nodig is op een professionele manier. Erg blij mee!

Helene de Roo
Dental Clinics
Barendrecht

Zeer fijne tandartsenpraktijk

g. w.
Dental Clinics
Barendrecht

Heel blij met Joana als onze tandarts: altijd vriendelijk, legt alles goed uit (zeker aan de kinderen) en controleert altijd hoe het met je gaat.

Colin Flem
Dental Clinics
Barendrecht

Fijne tandartsenpraktijk. Aardige en betrokken werknemers en korte wachttijden.

Richelle Van Doorn
Dental Clinics
Barendrecht

Fijne mondhygiëniste. Zeer kundig en legt goed uit wat je kunt verwachten.

Raquel Visser
Dental Clinics
Barendrecht

Denise van Dental clinics is buiten haar kundigheid de leukste, liefste en grappigste tandarts. Ze zorgt dat je je op je gemak voelt en neemt alle tijd. Assistenten, receptioniste zijn zeer vriendelijk. Voor ons geen andere praktijk meer!

Sonja de Jong
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?