Uw tandarts in Best

Dental Clinics Best is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in de buurt Dijkstraten. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Voor het oplossen van uw gebitsproblemen beschikken wij over een grote hoeveelheid kennis en moderne apparatuur om samen met u een optimaal resultaat te bereiken. U kunt bij ons terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen, waaronder mondhygiëne en implantologie. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Best:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk.
  • Ook voor o.a. mondhygiëne, implantologie, protheses en wortelkanaalbehandelingen.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij één van onze tandartsen of mondhygiënisten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0499 – 392 920.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie: 0499 – 392 920.

tandarts Best - logo BestSmile.nlOm u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is BestSmile.nl gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Best.

Ons team: uw tandartsen in Best

Wij zijn een zeer enthousiast team van tandartsen, een tandarts-implantoloog, mondhygiënisten, tandartsassistenten, een receptiemedewerker, een praktijkmanager en een officemanager. Samen staan we klaar om u van dienst te zijn voor al uw tandheelkunde zorg. Maak kennis met ons volledige team.

tandarts Best - tandarts Dental Clinics BestTandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekimplantaten, vullingenkronenprotheses, tanden blekenmondhygiëne, behandeling van ontstoken tandvlees en parodontitis, behandeling van slaapapneu, wortelkanaalbehandelingen en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0499 – 392 920. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Indien u buiten openingstijden naar onze praktijk belt, krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

tandarts Best - tandarts Dental Clinics BestAanvullende informatie over Dental Clinics Best

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

De praktijk van Dental Clinics aan de Oirschotseweg

Onze praktijk is gevestigd aan de Oirschotseweg, in de buurt Dijkstraten. Zoek hier uw route naar ons adres.

Een implantaat en prothese in één dag

Mist u een deel van uw eigen tanden of kiezen? Dan kunt u bij ons terecht voor een prothese. Indien uw eigen kaak te weinig houvast biedt, wordt deze op een implantaat geplaatst. Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en vormt de basis voor de prothese. Wij bieden u de mogelijkheid om in één dag het implantaat en de prothese te plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze tandarts-implantoloog Eric-Jan Wösten kijkt graag samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Door zijn brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Behandeling van tandvleesproblemen

Ook als u last heeft van problemen als bloedend tandvlees of een slechte adem kunt u bij ons terecht. Onze mondhygiënisten behandelen zowel eenvoudige als complexe tandvleesproblemen. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. tandsteen verwijderen, maar ook uitgebreid reinigen in probleemgebieden. Tevens kunnen zij u advies geven over wat u zelf kunt doen voor een goede mondhygiëne.