Bent u door angst en schaamte lang niet meer bij de tandarts geweest? Angst voor de tandarts komt regelmatig voor, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Het is dus niks om u voor te schamen. Onze tandartsen hebben zeer veel ervaring in het behandelen van patiënten met deze angst en nemen uw angst voor de tandarts serieus. We hanteren een persoonlijke benadering, stellen u gerust en bepalen samen met u het behandeltraject, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Hierdoor kan de angst in veel gevallen overwonnen worden. Bij extreme angst kunnen we u onder volledige narcose behandelen, zodat u niks van de behandeling merkt.

Uw angsttandarts in Beuningen

  • We gaan eerst met u in gesprek, de behandeling vindt pas later plaats.
  • We luisteren met geduld en respect en bepalen samen met u hoe het behandelplan wordt uitgevoerd.
  • U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een behandeling onder volledige narcose.
  • Behandelingen gebeuren bij ons pijnloos.
  • U leert in korte tijd goed met uw angst om te gaan. Ons doel is u uiteindelijk zonder angst op de reguliere wijze te kunnen behandelen. De weg hiernaartoe volgen we uiteraard op uw tempo.
  • U houdt controle over de behandeling. Wij spreken met u af dat u zelf bepaalt wanneer we de behandeling even moeten onderbreken.

Eerste afspraak

Uw eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek, waarbij we uw medische historie doornemen en in kaart brengen hoe angstig u bent. Tevens bespreken we hoe de angst is ontstaan en wat de aard van de angst is, zodat we hierop kunnen inspelen tijdens de vervolgbehandelingen. Verder controleren we tijdens aan de hand van mondonderzoek en röntgenfoto’s uw gebitssituatie en kijken we wat uw behandelwensen zijn. De kosten van de intake bedragen circa €160. Deze hoeft u niet op dezelfde dag te voldoen.

De behandeling

Wij behandelen u volgens een speciaal behandelprotocol. Angst voor de tandarts is bij iedereen anders en kan verschillende oorzaken hebben. Daarom bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek met u wat het beste behandeltraject voor uw situatie is.Desgewenst kunnen wij de (eerste) behandelingen onder volledige narcose uitvoeren. Dit wordt veilig verzorgt door ervaren anesthesiologen. Zo merkt u niks van de behandeling.

Afspraak maken

Wij begrijpen dat het spannend is om een afspraak te maken als u angst voor de tandarts heeft. Toch hopen wij dat u deze stap neemt. Velen ging u voor en worden inmiddels succesvol door ons behandeld.Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 024 – 677 22 12. Wij staan graag voor u klaar.

Patiënt ervaringen: