Uw tandarts in Breda Princenhage

Dental Clinics Breda Princenhage is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Pastoor van Spaandonkstraat 3. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en -methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Wij hebben ook een nevenlocatie Dental Clinics Breda Belcrum Linie, Christiaan Huygensstraat 40, 4816 BK te Breda,

Complete mondzorg bij Dental Clinics Breda Princenhage:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in de buurt Princenhage.
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne en implantologie
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend, ook op dinsdagavond!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak onze tandartsen, mondhygiënisten of (paro) preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 076 – 521 42 14.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Ons team: uw tandarts in Breda Princenhage

Wij zijn een zeer enthousiast team van een tandarts en assistenten en staan klaar om u van dienst te zijn voor al uw tandheelkunde zorg. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekmondhygiëne, implantaten, vullingenkroon– en brugwerk, tanden bleken, behandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 076 – 521 42 14. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 076 – 520 90 70. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

tandartspraktijk Breda Princenhage - receptie Dental Clinics Breda PrincenhageBent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Breda Princenhage

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

De praktijk van Dental Clinics aan de Pastoor van Spaandonkstraat

Onze praktijk is gevestigd aan de Pastoor van Spaandonkstraat, in de buurt Princenhage. Neem een online kijkje in onze moderne tandartspraktijk of zoek hier uw route naar ons adres.

tandarts Breda Princenhage - tandarts Dental Clinics Breda PrincenhageUw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Een gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Tandarts-implantoloog Urvaasi Pillay-Dhulam staat graag voor u klaar.