Uw tandarts in Breda Princenhage

Dental Clinics Breda Princenhage is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Pastoor van Spaandonkstraat 3. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en -methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Breda Princenhage:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in de buurt Princenhage.
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne en Invisalign-behandeling
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend, ook op dinsdagavond!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak met één van onze tandartsen, mondhygiënisten of (paro) preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 076 – 521 42 14.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Pijnklachten en spoedgevallen

  • Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens openingstijden van onze tandartspraktijk, belt u naar 076 – 521 42 14.
  • Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) kunt u bij acute pijn of andere spoedgevallen bellen naar 085 – 018 9465. Wij besteden de spoed uit aan Dental 365. Zij zijn gevestigd op de Stadionstraat 11 in Breda. Zij werken alleen op afspraak en u dient eerst te bellen voordat u langs gaat. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Praktijkimpressie

orthodontie Gouda - beugel Dental Clinics Greenline

Invisalign: de onzichtbare beugel

Wij bieden Invisalign-behandelingen aan op de tandartspraktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign een volledig behandelingsplan: van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.

Voor meer complexere gebitsafwijkingen verwijzen wij u naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet.

tandarts Breda Princenhage - tandarts Dental Clinics Breda Princenhage

Een gezonde mond

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.