uit 112 reviews

Jouw tandarts in Breda Princenhage

Dental Clinics Breda Princenhage is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Pastoor van Spaandonkstraat 3. Hier ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en -methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor je klaar. Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Breda Princenhage

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in de buurt Princenhage
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne en Invisalign-behandeling
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
  • 5 dagen per week geopend

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Breda Princenhage

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Breda Princenhage kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Marjolein Faes - Siebgens

Praktijkmanager

Alen

Tandartsassistent

Ange

Receptiemedewerker

Beth

Tandartsassistent in opleiding

Demi

Tandartsassistent in opleiding

Irena Doka

Tandarts
BIG: 99928560402

onzichtbare beugel Veenendaal - Invisalign Dental Clinics Veenendaal de Reede

Onzichtbare beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur dan uit naar een onzichtbare beugel. De onzichtbare beugel wordt exact afgestemd op jouw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt jouw tanden in kleine stapjes naar de gewenste eindpositie.

Of een onzichtbare beugel geschikt is voor jou, hangt af van de huidige stand van jouw kaken en gebit en het gewenste eindresultaat.

tandarts Breda Princenhage - tandarts Dental Clinics Breda Princenhage

Gezonde mond

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk je gebit hier goed tegen te beschermen. Wanneer deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënisten en (paro)-preventieassistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van jouw mond en helpen je graag verder. Samen met jou zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij advies over voeding en mondverzorging.

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens openingstijden van onze tandartspraktijk, bel je naar 076 – 521 42 14.
  • Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) kun je bij acute pijn of andere spoedgevallen bellen naar 085 – 018 9465. Wij besteden de spoeddienst uit aan Dental 365. Zij zijn gevestigd op de Stadionstraat 11 in Breda. Zij werken alleen op afspraak en je moet eerst bellen voordat je langsgaat. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en je zorgapas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Jouw afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen? Laat dit ons dan 24 uur van tevoren telefonisch weten. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Breda

Ik ben tevreden over de behandeling in jullie praktijk.

Els Voesenek
Dental Clinics
Breda

Vriendelijke en correcte behandeling

Harry Janssen
Dental Clinics
Breda

Hopeloze organisatie. Klant-onvriendelijk. Krijgen van mij een dikke onvoldoende. Ik ben op 25 september jl behandeld door tandarts Irene (wel lieve en vriendelijke vrouw) wegens ontzettende kiespijn. Na de behandeling spraken we af dat ik direct kon terugkomen als ik nog klachten had. Nou die had ik ontzettend. Nog ergere kiespijn. Ik gebeld voor een afspraak maar kon niet geholpen worden. Geen plaats. 1e Mogelijkheid 24 oktober !!! Mij werd geadviseerd paracetamol en/of ibuprofen te slikken tegen de pijn. Belachelijk. Zit ik dan met mijn kiespijn. Overigens heb ik van hen alwel rekeningen ontvangen wegens zogenaamde gemaakte kosten. Slechte reclame voor Dental Clinics.

Adrianton Verschuren
Dental Clinics
Breda

Topservice

slawek slawek
Dental Clinics
Breda

Je hoeft nooit niet zo lang te wachten, ze werken goed op tijd een ruime tijd ertussen, de mondhygiënist en de tandarts heeft echt tijd voor je. Alles word goed uitgelegd wat ze gaan doen, of hoe het eruit ziet. Vriendelijk personeel

Nettie Ernst
Dental Clinics
Breda

👍

Wil Van kerkhoven
Dental Clinics
Breda

Beste tandarsen! Altijd snel geholpen. Aanraden!!!

Marija Šparavalo
Dental Clinics
Breda

De medewerkers en medewerksters van Dental Clinics in Princenhage zijn altijd vriendelijk, leggen uit wat ze doen en hoezo, ik vertrouw ze volledig en ben altijd meer dan tevreden als ik de tandartspraktijk verlaat om naar huis te gaan.

belahu
Dental Clinics
Breda

Prima tandartsenpraktijk, maar ik sta tijdens dat ik dit schrijf al 1.05 uur in de wacht om een afspraak te maken! 4 wachtenden voor mij toen ik begon met bellen en nu al 30 min met één wachtende voor mij.

E Rensink
Dental Clinics
Breda

Prima behandeling, goed vooraf geïnformeerd over de afwegingen en de kosten.

paul alberts
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?