Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld, uw tandarts in de omgeving Den Haag Escamp en Rijswijk. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de Laan van Wateringse Veld 120. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor
het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel
dan naar onze receptie: 070 – 359 97 74. U bent van harte welkom!

Dental Clinics Den Haag Wateringseveld

  • Dé tandarts voor de hele familie
  • Persoonlijk behandelplan, want iedere mond en ieder gebit is uniek
  • Optimale mondgezondheid dankzij o.a. mondhygiëne, implantaten en protheses
  • 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds

Praktijkimpressie

Ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 359 97 74. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 070 – 204 0010. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.