Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld, uw tandarts in de omgeving Den Haag Escamp en Rijswijk. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op de Laan van Wateringse Veld 120. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Ook ’s avonds staan wij voor u klaar: wij zijn iedere donderdag tot 21.00 uur geopend. U bent van harte welkom!

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek kijkt de tandarts in 10 stappen naar uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals gaatjes en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

mondhygiëne Den Haag Escamp - paro preventie-assistent Dental Clinics Den Haag Wateringse VeldEen optimale mondgezondheid

Een goede mondgezondheid is essentieel, ook voor uw algemene gezondheid. Daarom besteden wij veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert indien nodig een behandeling bij mondhygiënist Zohra Jaffari, paro preventie-assistente Zaynab Al-Mawle of preventie-assistente Gülten Sarma. Zij hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 359 97 74. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 070 – 311 03 05. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

kindertandverzorging Den Haag Escamp - Dental Clinics Den Haag Wateringse VeldTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.