Uw tandarts in Diemen Zuid

Dental Clinics Diemen is een nieuwe tandartspraktijk op de Willem Dudokhof 1 in Diemen Zuid. Hier kunt u terecht voor de beste kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige en moderne praktijkomgeving. Wij staan vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Diemen

  • Dé tandarts in Diemen en omgeving voor volwassenen en kinderen.
  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, een implantaat en kindertandverzorging.
  • Onzichtbare beugel van Invisalign.
  • 5 dagen per week geopend.
  • Centraal gelegen, op loopafstand van het station Diemen Zuid.
  • Makkelijk bereikbaar met auto en gratis parkeren bij de tandartspraktijk.

mondhygiënist Diemen Zuid - mondhygiënist Dental Clinics Diemen

Meld u aan als patiënt

Wilt u verzekerd zijn van een plek in deze moderne tandartspraktijk in Diemen? Schrijf u dan nu in als patiënt! U kunt uzelf en uw gezinsleden eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier. Liever bellen? U kunt ons bereiken via 020 – 790 00 41.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlYoubari, I. El is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Praktijkimpressie

Implantaat tandartspraktijk implantoloog tandarts Dental Clinics Diemen

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog Ismael el Youbari helpt u graag verder.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

De onzichtbare beugel: Invisalign

Bij ons kunt u ook terecht voor de onzichtbare beugel van Invisalign. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign uw volledige behandelingsplan: van de oorspronkelijke positie van uw tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor u gemaakt om uw tanden langzaam te verschuiven.