Ga naar de hoofdinhoud
uit 112 reviews

Jouw tandarts in Doetinchem

Op zoek naar een tandarts in het centrum van Doetinchem? Voor de beste mondzorg en persoonlijk advies, ben je van harte welkom in onze tandartsengroepspraktijk aan de Dr. Huber Noodtplaats 4.

Dankzij onze centrale ligging zijn we makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Per 11 maart zal de parkeerplaats bij onze praktijk voor een aantal weken gesloten zijn door bouwwerkzaamheden. Je kunt je auto verderop in de buurt parkeren, maar dit kan mogelijk wel de reistijd verlengen omdat je een stukje moet lopen. Onze excuses voor het ongemak. Zodra wij meer weten zullen we hierover communiceren.

Samenwerken aan een gezond gebit

Ons streven is optimale mondgezondheid voor iedereen die onze tandartspraktijk bezoekt. Wij bieden daarom complete mondzorg voor het hele gezin. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op voor de korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met jouw persoonlijke situatie, wensen en budget.

In de basis werken we volgens het periodiek mondonderzoek. Onze ervaren tandartsen, mondhygienisten en (paro-)preventieassistenten werken flexibel en efficiënt zonder concessies te doen op de kwaliteit en aandacht voor jou, als patiënt. Daarbij hanteren we voor al onze behandelingen de vaste tarieven die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen bereikbaar!

Rondleiding

Heb je vragen of twijfel je over een behandeling? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je wilt kennismaken staan wij voor je klaar. Wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding in de tandartspraktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Meld jezelf en je eventuele gezinsleden aan via ons online inschrijfformulier of del direct naar 0314 – 324 006.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Doetinchem Centrum

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Doetinchem Centrum kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Dental Clinics - FEMKEG~1

Femke Gerritsen - Tenten

Praktijkmanager

Dental Clinics - MAXHUM~1

Max Hummelink

Klinisch manager / tandarts
BIG: 19933636102

Dental Clinics - ANJATI~1

Anja

Tandartsassistent

Dental Clinics - Anju Gaur DC Doetinchem Centrum 28-05-2024

Anju

Receptiemedewerker

Anne de Meij

Mondhygiënist

Dental Clinics - BUSHRA~1

Bushra

Preventie-assistent

mondhygiënist Doetinchem Centrum - mondhygiënist Dental Clinics Doetinchem Centrum

Mondhygiënist

In onze tandartsengroepspraktijk werken verschillende mondzorg specialisten nauw met elkaar samen. Zo kun je (ook zonder verwijzing van de tandarts) terecht bij onze mondhygiëniste Anne de Meij. Zij is dé specialist op het gebied van preventieve mondzorg.

Dental Clinics - DC Doetinchem Centrum 28-05-2024 20

Implantaat of kunstgebit

Daarnaast hebben we ook een zeer ervaren implantoloog in huis. Paul Bijkersma, tevens tandarts-directeur van de tandartspraktijk, verzorgt de implantologie. Hij begeleidt je van behandelplan tot nazorg.

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kun je op werkdagen voor 11 uur ’s ochtends bellen naar 0314 – 32 40 06. Dan kunnen we je mogelijk nog dezelfde dag helpen.
  • Buiten onze openingstijden kun je het centrale weekenddienstnummer bellen: 0900 – 15 15. De Doetinchemse tandartsen zijn aangesloten bij de avond- en weekenddienstregeling voor de regio Doetinchem en omstreken. ’s Avonds en in het weekend heeft telkens één tandarts dienst. De avonddienst duurt van 17.00 tot de volgende morgen 08.00 uur. De weekenddienst gaat in op zaterdagmorgen 8.00 uur en duurt tot maandagmorgen 08.00 uur. Ook op de wettelijk erkende feestdagen en tussen kerst en oud en nieuw is er een spoedgevallendienst.

Afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen? Dan vragen wij dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Heb hier een Airsmile onzichtbare beugelbehandeling gehad bij Paul. Goede uitleg en duidelijkheid over verloop en de kosten. Erg tevreden over het resultaat, ik kan weer lachen!

Erik Tiemensma
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Eric Joon
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Vakkundig, Vriendelijk en Goede adviezen

Ruud Wind
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Professionals, die zeer zorgvuldig en ook voorzichtig te werk gaan. Eind november een kwart van mn kies afgebroken (tijdens het eten). Dit werd de volgende dag in een paar minuen voorzien van noodvulling. Een paar dagen later al gefixed met permanente vulling. Top.

Carsten Hermans
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Positief, vriendelijk en professioneel.

Annet Köster
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Ik ben goed en snel behandeld en ze zijn vriendelijk

familie linneman
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Superfijne tandarts (Bijkersma) die me geruststelde op een fijne manier na jaaaaren niet bij een tandarts geweest te zijn (ANGST) En super nazorg met alles erop en er aan en kan weer lachen zoals ik graag wil 👌🏾 1000 maal dank Chanta Keurentjes en Dental Clinics!!

MARCO Lenting
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Dankjewel team Dental Clinics voor de behandeling , de lieve goede zorg vooraf en erna....mijn zenuwen bleken voor niks geweest. Wat viel het mee en wat ben ik blij met t resultaat....

Ingeborgh Van Roozendaal
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Al jaren bij de vakbekwame en rustige tandarts Bullut! Daarnaast is een bezoek aan de mondhygiëniste Anne ook zeker aan te bevelen! Ze legt goed uit wat ze gaat doen en doet haar werk secuur en rustig! Kortom 2 vakkundige mensen, die je op je gemak stellen en prima voor jou en jouw gebit zorgen!

Maria Ketels
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Ik ben erg ontevreden over de praktijk. Met heel veel pijn aan mijn kies heb ik een afspraak gemaakt en ben ernaartoe gegaan. Zij hebben zogenaamd foto's genomen en mij verteld dat ik moet flossen en goed poetsen. Ik heb aangeven dat ik enorm veel pijn heb en dat dit gevoel en pijn nog nooit is ervaren. Zij hebben mij een foute diagnose gegeven waardoor ik 3 maanden met pijn aan mij kies moest accepteren. Nadat ik ben verhuisd heb ik me aangemeld voor een andere tandarts praktijk. Daar hebben zij mij verteld dat ik een gat heb in mij kies en dat dit gat er al lang is. Dit verklaar ook mijn pijn die ik 3 maanden lang heb gedragen. Hoe kan het zijn dat ik een verkeerde diagnose krijg ? Dat ik aangeef dat de pijn enorm groot is en nog nemen ze mij jiet serieus. Ik vind deze praktijk erg slecht in communicatie en begrip voor de klant. Zelf foute diagnoses worden hier gegeven. Ik zal iedereen aanraden om goed na te denken of ze überhaupt bij zo een praktijk geholpen willen worden. Nogmaals dit is een praktijk die foute prognoses heeft gegeven. Volgens hen was er niks aan de hand en de pijn moest ik maar accepteren. Slechte praktijk met veel ZZP’er die lang mekaar heen werken.

David Torosian
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?