Uw tandarts in Doetinchem

Op zoek naar een tandarts in het centrum van Doetinchem? Voor de beste mondzorg en persoonlijk advies, bent u welkom in onze tandartsengroepspraktijk aan de Dr. Huber Noodtplaats 4 te Doetinchem. Dankzij onze centrale ligging zijn we makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Samenwerken aan een gezond gebit

Ons streven is optimale mondgezondheid voor iedereen die onze tandartspraktijk bezoekt. Wij bieden daarom complete mondzorg voor het hele gezin. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op voor de korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met uw situatie, wensen en budget. In de basis werken we volgens het periodiek mondonderzoek. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen op de kwaliteit en aandacht voor u als patiënt. Daarbij hanteren we voor al onze behandelingen de vaste tarieven die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen bereikbaar!

U bent welkom bij de balie

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de tandartspraktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Meld u en uw gezinsleden aan via ons online inschrijfformulier of del direct naar: 0314 – 324 006.

Mondhygiënist

In onze tandartsengroepspraktijk werken verschillende mondzorg specialisten nauw met elkaar samen. Zo kunt u (ook zonder verwijzing van de tandarts) terecht bij onze mondhygiëniste Anne de Meij. Zij is dé specialist op het gebied van preventieve mondzorg.

Implantaten of een kunstgebit

Daarnaast hebben we ook een zeer ervaren implantoloog in huis. Paul Bijkersma, tevens tandarts-directeur van de tandartspraktijk, verzorgt de implantologie. Hij begeleidt u van behandelplan tot nazorg.

Spoedgevallenmondhygiënist Doetinchem Centrum - poetsadvies Dental Clinics Doetinchem Centrum

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u op werkdagen voor 11 uur ’s ochtends bellen: 0314 – 32 40 06, dan kunnen we u mogelijk nog dezelfde dag helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u het centrale weekenddienstnummer bellen: 0900 – 15 15. De Doetinchemse tandartsen zijn aangesloten bij de avond- en weekenddienstregeling voor de regio Doetinchem en omstreken. ’s Avonds en in het weekend heeft telkens één tandarts dienst. De avonddienst duurt van 17.00 tot de volgende morgen 08.00 uur. De weekenddienst gaat in op zaterdagmorgen 8.00 uur en duurt tot maandagmorgen 08.00 uur. Ook op de wettelijk erkende feestdagen en tussen kerst en oud en nieuw is er een spoedgevallendienst.

Tijdig uw afspraak verzetten of afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.