Uw tandarts in Dordrecht Centrum

Dental Clinics Dordrecht Singel is een moderne tandartspraktijk, gelegen in de binnenstad van Dordrecht. Het team staat dagelijks voor u klaar om uw bezoek aan de tandarts op een zo prettige en vakkundige manier te laten verlopen, binnen een plezierige praktijkomgeving. In onze tandartspraktijk hebben wij alle faciliteiten in huis om uw gebit goed te verzorgen. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Dordrecht Singel:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in de binnenstad van Dordt.
  • Centraal gelegen en op loopafstand van het station.
  • Voor o.a. preventie en implantologie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 078 – 613 54 44.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartspraktijk Baan en Hienekamp gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Dordrecht Singel.

Praktijkimpressie

tandarts Dordrecht Singel - tandarts Dental Clinics Dordrecht Singel

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantologen helpen u graag verder.

Een gezonde mond dankzij onze preventie-assistenten en mondhygiënisten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Afhankelijk van uw situatie verwijst uw tandarts u door naar één van onze (paro) preventie-assistenten. Zij hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 078 – 613 54 44. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij spoed bellen naar de spoedgevallendienst: 078 – 200 50 00. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.