Vanaf oktober 2023 zijn wij op zaterdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur.
U kunt nu dus ook een afspraak maken bij ons op zaterdag.

Uw tandarts in Ede Bellestein

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Ede? U bent van harte welkom bij ons in de praktijk! Dental Clinics Ede Bellestein is een moderne tandartspraktijk, gelegen in winkelcentrum ‘Bellestein’.

Uw gebit verdient de beste zorg. En dat is precies wat u bij ons krijgt. Onze toegewijde en ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten zetten elke dag een stap extra om uw gebit gezond te maken én te behouden.

Meld u direct online aan!

Wat kunt u van ons verwachten?

In onze moderne tandartspraktijkomgeving kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit tandheelkunde. Wij zijn 5 dagen per week geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Op donderdag bent u tot 19:30 welkom. Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

  • Dé tandarts in Ede en omgeving voor volwassenen en kinderen.
  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne en kindertandverzorging.
  • 6 dagen per week geopend; nu ook op zaterdag open!
  • Makkelijk bereikbaar met auto en gratis parkeren in de buurt.

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Ede? We hebben nog ruimte u te ontvangen. Schrijf u en/of uw familieleden in als patiënt via het online inschrijfformulier. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bereiken via 0318 620 355.

Op zoek naar een mondhygiënist in Ede?

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Ede? Heeft u bijvoorbeeld last van gevoelige tanden of gevoelig tandvlees? Of zitten uw tanden wat los? Maak dan een afspraak bij één van onze mondhygiënisten. Zij zijn gespecialiseerd in het gezond krijgen én houden van uw mond.

Angst voor de tandarts? Onze tandartsen helpen u bij uw tandartsangst

Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen is bang voor de tandarts? Heeft u ook angst voor de tandarts? Dan bent u dus zeker niet de enige.

Wij nemen uw angst zeer serieus. Zo plannen wij extra tijd voor u in om de behandeling stap voor stap uit te leggen. Heeft u hier juist geen behoefte aan? Laat dit dan voorafgaand aan de behandeling aan uw behandelaar weten. Zo kunnen wij de behandeling zo comfortabel mogelijk voor uw maken, geheel aangepast aan uw behoeften.

Implantologie, endodontologie en gebitprotheses 

In onze tandartspraktijk kunt u onder meer terecht voor wortelkanaalbehandelingen, het plaatsen van implantaten en het aanmeten van tandprotheses.

Wanneer de zenuw van een tand is beschadigd, kan dit leiden tot ontstekingen in de mond. In zo’n geval is het nodig een wortelkanaalbehandeling uit te voeren. Een implantaat wordt geplaatst om één, meerdere of zelfs alle tanden en kiezen te vervangen. Hierdoor kunt u weer lachen, eten en praten zoals u gewend was.

Door goede preventieve mondzorg worden steeds meer mensen oud met hun eigen gebit. Toch kunnen er soms tanden en kiezen verloren gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om tanden, kiezen of een geheel gebit op een goede manier te vervangen door gebitsprotheses. Onze tandprotheticus in opleiding Duran Wickerhoff helpt u graag verder.

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Wij helpen u graag bij het mooi en gezond houden van uw gebit. We hebben ruimte om u te ontvangen! Schrijf u en/of uw familieleden in als patiënt via het online inschrijfformulier. Liever bellen? U kunt ons bereiken via 0318 620 355