Uw tandarts in Grave

Dental Clinics Grave Ravelijn is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in de binnenstad van Grave. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0486 – 700 250. Woont u niet in Grave, maar in een nabijgelegen plaats zoals Nijmegen, Wijchen, Overasselt of Schaijk? Ook dan kunt u bij onze tandartspraktijk terecht!

Complete mondzorg bij Dental Clinics Grave Ravelijn:

  • Dé tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk.
  • Centraal gelegen in de binnenstad van Grave.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, preventie en kindertandverzorging.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.

Praktijkimpressie

mondhygiënist Grave Ravelijn - mondhygiënist Dental Clinics Grave Ravelijn

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom besteden we bij kinderen veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. We stellen kinderen op hun gemak en geven uitleg over de handelingen die we gaan doen en welke instrumenten we daarbij gebruiken, in woorden die voor kinderen begrijpelijk en leuk zijn.

tandarts Grave Ravelijn - tandarts Dental Clinics Grave Ravelijn

Mondhygiëne

Tijdens de periodieke controle nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door. Indien nodig ondernemen we actie om uw mondhygiëne te verbeteren. Onze mondhygiënisten Meike Weren en Pauline Veenhof hebben extra kennis op het gebied van mondhygiëne en het voorkomen van problemen in de mond. Zij zullen u helpen met onder andere gebitsreiniging en advies over wat u zelf kunt doen om uw mond zo gezond mogelijk te houden.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 0486 – 700 250. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 0486 – 700 250. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.