Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Hoogezand. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Hoofdstraat 12a waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Hoogezand kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Een kroon in één dag met Cerec

Met behulp van ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we in onze praktijk perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie uit hoogwaardig porselein maken en plaatsen. Alles in één behandeling.

Snelle, comfortabele beugelbehandeling met Insignia

Bij Dental Clinics Hoogezand kunt u ook terecht voor een orthodontische behandeling met Insignia. Dit is een computergestuurd systeem: digitale behandelplanning wordt gecombineerd met speciaal vervaardigde beugels en draden, aangepast aan uw gebit. Doordat alle facetten precies worden berekend, worden elementen optimaal verplaatst, zijn minder bezoeken aan de praktijk nodig zijn en zit uw beugel comfortabel. De behandeling wordt voor 100% op de persoon ontworpen, waardoor u de beugel mogelijk minder lang hoeft te dragen dan bij reguliere beugelbehandelingen.

tandarts Hoogezand - assistentes Dental Clinics HoogezandPersoonlijke aandacht

Heldere communicatie en persoonlijke aandacht vormen voor ons de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Op maandag t/m donderdag kunt u ons tussen 08:00 – 17:00 uur op 0598 – 324 926 bereiken. We zullen de ernst van de situatie samen met u bespreken en streven ernaar u dezelfde dag te helpen.
  • Op maandag t/m donderdag tussen 12.15 u en 13.15 u en op vrijdag krijgt u ons antwoordapparaat te horen. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen, waar u bij een spoedgeval naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Na 17:00 uur en in het weekend hoort u via 0598 – 324 926 het telefoonnummer voor de spoedgevallendienst.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden hierin begeleid. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.