Ga naar de hoofdinhoud
uit 174 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Hoogezand. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Hoofdstraat 12a waar je complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor je klaar. Bij ons kunt je rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Dé tandartspraktijk voor het hele gezin
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn basisvoorwaarden
  • Je kunt bij ons terecht voor o.a. periodieke controle, orthodontie of een kroon of implantaat (in één dag)
  • Je wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen dezelfde dag
  • Rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Hoogezand

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Hoogezand kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Paul de Ree

Tandarts-directeur / tandarts voor orthodontie
BIG: 29023422302

Joke Lambeck

Praktijkmanager

Miranda Aten

Praktijkmanager

Ankie de Bruin

Mondhygiënist

Anne

Tandartsassistent

Brendalee

Preventie-assistent

tandartspraktijk Hoogezand - assistente Dental Clinics Hoogezand

Snelle, comfortabele beugelbehandeling met Insignia

Bij Dental Clinics Hoogezand kun je ook terecht voor een orthodontische behandeling met Insignia. Dit is een computergestuurd systeem: digitale behandelplanning wordt gecombineerd met speciaal vervaardigde beugels en draden, aangepast aan het gebit. Doordat alle facetten precies worden berekend, worden elementen optimaal verplaatst, zijn minder bezoeken aan de tandartspraktijk nodig en zit de beugel comfortabel. De behandeling wordt voor 100% op de persoon ontworpen, waardoor je de beugel mogelijk minder lang hoeft te dragen dan bij reguliere beugelbehandelingen.

tandarts Hoogezand - tandarts Dental Clinics Hoogezand

Een kroon in één dag met Cerec

Met behulp van ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we in onze tandartspraktijk perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie uit hoogwaardig porselein maken en plaatsen. Nog in dezelfde behandeling kan de kroon, brug of facing geplaatst worden. Na één behandeling loopt je zo weer met een complete lach naar buiten.
Meer informatie over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het de tandarts gerust.

Hulp bij spoedgevallen

Op maandag t/m donderdag kun je ons tussen 08:00 – 17:00 uur op 0598 – 324 926 bereiken. We zullen de ernst van de situatie samen met jou bespreken en streven ernaar je dezelfde dag te helpen.

Op maandag t/m donderdag tussen 12:30 en 13:30 uur en op vrijdag krijg je ons antwoordapparaat te horen. Je krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen, waar je bij een spoedgeval naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Na 17:00 uur en in het weekend hoor je via 0598 – 324 926 het telefoonnummer voor de spoedgevallendienst.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij je dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.45 uur.

Belt u buiten onze telefonische openingstijden? Dan hoort u via ons antwoordapparaat het nummer van de spoeddienst.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Hoogezand

Goede baliemedewerkers. Erg vriendelijk en behulpzaam. De orthodontie medewerkers praten informeel waardoor het lijkt of je al jaren bevriend bent. Voor de beugel heb ik pittige rekeningen ontvangen. Terwijl er tijdens de meeste afspraken weinig werd gedaan. De spark invisible beugel is wat mij betreft een grote afrader. Ik heb twee jaar de beugel gedragen en nog is het niet perfect. Tussentijds moesten er meerdere malen opnieuw digitale mondafdrukken worden genomen waarna het werd opgestuurd naar Amerika waar de beugels worden geprint. Er gaan weken overheen voordat de beugels in Nederland arriveren. Na twee jaar besloten om ermee te stoppen omdat het simpel weg te duur wordt. Het plaatsen van de spalkjes, het verwijderen van de composietblokjes en een nachtbeugel kosten 465,52 euro!! Daarna is het de bedoeling dat je nog 4 keer op controle komt voor de spalkjes. Gemiddeld 50 euro per consult van ongeveer 10 min praten en even in je mond kijken. Tip: laat je goed informeren en laat de gemaakte afspraken voorafgaand aan de behandeling op papier vastleggen. Daarbij op komen nog de kosten van de jaarlijkse controles. Als je van je geld af wil, dan kan je hier prima terecht. Pas na twee jaar neemt de tandarts de controle van de spalkjes mee in de reguliere controle afspraak. Onze tandarts Chris is wel erg goed in zijn vak. Rustige uitleg en bekwaam. Hier betalen we een normaal bedrag voor.

Corrina Brinkman
Dental Clinics
Hoogezand

Hier wordt je altijd serieus genomen en met gevoel behandeld. Altijd met een tevreden gevoel naar huis.

Rudy Vonk
Dental Clinics
Hoogezand

Super fijne tandarts is Paul! En zijn zeer vriendelijke assistentes...

jeanet timmer
Dental Clinics
Hoogezand

Ik vind het een hele fijne praktijk. Vanwege mijn angst voor de tandarts is het lastig om een tandarts te vinden die dat begrijpt. Vanaf het eerste bezoek tot heden, ga ik weer met plezier naar de tandarts.. Er wordt hier echt naar je geluisterd en je word op je gemak gesteld.. Heel erg fijn! :)

Sabina Weistra
Dental Clinics
Hoogezand

Voor een tandartsen praktijk voor als je angsten hebt is dit de plek waar je moet zijn , ze nemen de tijd en er wordt naar je geluisterd en geloof mij dat is een fijn dingetje vooral als je angstig bent !!

Hans de Rode
Dental Clinics
Hoogezand

Al jaren zijn we zéér tevreden 'klanten' bij Chris Estl. Fijne kundige tandarts, legt alles duidelijk uit en geeft goede adviezen zonder je iets op te dringen. De dames van de receptie verdienen overigens ook een dikke pluim, want een ieder wordt altijd door hun begroet met een lach. We zijn gewoon heel blij met Dental Clinics Hoogezand!

HJ Kuizenga
Dental Clinics
Hoogezand

Door een operatie zit ik tijdelijk in een rolstoel, mijn voortand van mijn brug was afgebroken. Hoe fijn dat ze me gewoon in mijn rolstoel hebben laten happen. Denken in oplossingen daar zijn ze goed in!💪🏻

Sien Boer
Dental Clinics
Hoogezand

Al heel lang mijn vaste tandarts. Mijn oude grafzerken worden vakkundig gerestaureerd. Heel goed Paul!

Jacob Fellinger
Dental Clinics
Hoogezand

Het beste adres voor wie niet bang wil zijn voor de tandarts en mondhygiëniste. Ze maken hun motto waar in een fijne omgang: ' lachen is leven.'

Eddy Bakker
Dental Clinics
Hoogezand

De tandarts en mondhygiënist, een hobby wordt het nooit. Sorry hoor, Paul en Ankie, maar altijd blij dat jullie er voor zorgen dat ik weer met een schoon en goed gebit de zaak kan verlaten.

Daniëlle Dolmans
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?