Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Hoogezand. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Hoofdstraat 12a waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0598 – 324 926.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Dé tandartspraktijk voor het hele gezin
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn basisvoorwaarden
  • U kunt terecht voor o.a. periodieke controle, orthodontie of een kroon of implantaat (in één dag)
  • U wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen dezelfde dag
  • Rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
tandartspraktijk Hoogezand - assistente Dental Clinics Hoogezand

Snelle, comfortabele beugelbehandeling met Insignia

Bij Dental Clinics Hoogezand kunt u ook terecht voor een orthodontische behandeling met Insignia. Dit is een computergestuurd systeem: digitale behandelplanning wordt gecombineerd met speciaal vervaardigde beugels en draden, aangepast aan uw gebit. Doordat alle facetten precies worden berekend, worden elementen optimaal verplaatst, zijn minder bezoeken aan de tandartspraktijk nodig en zit uw beugel comfortabel. De behandeling wordt voor 100% op de persoon ontworpen, waardoor u de beugel mogelijk minder lang hoeft te dragen dan bij reguliere beugelbehandelingen.

tandarts Hoogezand - tandarts Dental Clinics Hoogezand

Een kroon in één dag met Cerec

Met behulp van ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we in onze tandartspraktijk perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie uit hoogwaardig porselein maken en plaatsen. Nog in dezelfde behandeling kan uw kroon, brug of facing geplaatst worden. Na één behandeling loopt u zo weer met een complete lach naar buiten.
Wilt u meer weten over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het uw tandarts gerust.

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Op maandag t/m donderdag kunt u ons tussen 08:00 – 17:00 uur op 0598 – 324 926 bereiken. We zullen de ernst van de situatie samen met u bespreken en streven ernaar u dezelfde dag te helpen.
  • Op maandag t/m donderdag tussen 12.15 u en 13.15 u en op vrijdag krijgt u ons antwoordapparaat te horen. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen, waar u bij een spoedgeval naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Na 17:00 uur en in het weekend hoort u via 0598 – 324 926 het telefoonnummer voor de spoedgevallendienst.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.