Ga naar de hoofdinhoud
uit 250 reviews

Welkom bij jouw tandarts in Houten

Welkom bij Dental Clinics Houten. Bij ons kun je altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit te veel!

Een goede mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën. Deze kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. De tandarts controleert de gezondheid van het tandvlees en wijst je  – indien nodig – door voor een behandeling bij één van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten. Zo houden we je gebit samen gezond!

Een beugel bij Dental Clinics Houten

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kun je namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heb jij of heeft jouw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Nieuwegein.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Houten

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Houten kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Sebastian Stavar

Tandarts-directeur, implantoloog
BIG: 69910971402

Tara van Pelt

Praktijkmanager

Adina Mosnegutu

Tandarts-implantoloog
BIG: 09912760302

Angelica van Pelt

Sterilisatie-assistent

Annette van der Pijl

Sterilisatie-assistent

Clement Donner

Tandarts
BIG: 19915193302

tandarts kinderen Dental Clinics poetsadvies

Tandarts voor kinderen

Kinderen hebben hun hele leven plezier van gezonde tanden en kiezen. Vanaf het moment dat de eerste tandjes doorkomen, kan jouw kind kosteloos kennismaken met de tandarts.

Door kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, kunnen problemen met het gebit worden voorkomen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat hoe eerder een kind went aan de tandarts, hoe kleiner de kans is dat er later angst ontstaat.

Parodontologie

Gezond tandvlees is de basis voor een sterk en gezond gebit. Maar wist je dat meer dan de helft van de Nederlanders last heeft van ontstoken tandvlees? En omdat een tandvleesontsteking in veel gevallen geen pijn doet, wordt het vaak te laat ontdekt.

Wanneer ontstoken tandvlees niet wordt behandeld kan het overgaan in parodontitis. In dit stadium wordt het kaakbot aangetast en kunnen tanden en kiezen verloren gaan. Het is dus belangrijk parodontitis te voorkomen of anders op tijd te behandelen.

Jouw afspraak annuleren

Voor het annuleren van een afspraak vragen wij je uiterlijk 24 uur van tevoren, telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Ga direct naar

Contactgegevens

Houten
Achterom 16B
3995 EB Houten
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00

Onze behandelingen

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Houten

Fijne mondhygiënist!

Match Opheffen
Dental Clinics
Houten

Prettige ervaring in deze praktijk

Ton van Bennekom
Dental Clinics
Houten

Heel fijn geholpen door de mondhygiënist Mohamed Jaber. Toen ik aangaf wek gespannen te zijn, heeft hij stap voor stap gezegd wat hij ging doen en checkte af en toe of het nog ging.

Hetty Kooreman
Dental Clinics
Houten

Fijne tandartsenpraktijk, sinds 2012 kom ik hier al, altijd prima geholpen, ik hoop nog lang hier te komen.

Ria Simons
Dental Clinics
Houten

Super fijne tandarts. Goede uitleg en heel geduldig. En Lonneke vind ik de beste mondhygiëniste .

Alida Van Den Tempel
Dental Clinics
Houten

Fijne tandarts. De tandextractieprocedure was pijnloos en snel. De arts was vriendelijk, zeer attent en deed haar werk professioneel.

Kate Tkachuk
Dental Clinics
Houten

Bij Lonneke kom ik al 10 jaar. Zij heeft mij opgevoed wat betreft de zorg voor mijn gebit! Best wel streng , heeft wel geholpen. En zij gaf dan ook complimenten! We hadden leuke gesprekjes samen! Ze is echt top!! Een vakvrouw!

Geeke Kuhlmeijer
Dental Clinics
Houten

Natalia Kozwloska is een vakkundige en vriendelijke tandarts. Zij legt heel duidelijk uit waar de behandeling uit bestaat en bespreekt in mijn geval de behandelopties en neemt de tijd voor je. Ik ben bijzonder tevreden! Ook over de praktijk in zijn algemeenheid.

Jaco Schinkel
Dental Clinics
Houten

Controle lijkt altijd wel okay, behandelingen heb ik mijn twijfels over. Het zou fijn zijn als er overlegt word of gezegd word wat er gedaan gaat worden.

Roxy
Dental Clinics
Houten

Rowena is een heel sympathieke mondhygiëniste die haar werk heel serieus neemt en heel secuur werkt. Ze neemt de tijd voor je en geeft informatie. Ik ben heel tevreden over mijn laatste bezoek.

Lute Geertsma
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?