Ga naar de hoofdinhoud
uit 154 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Koog aan de Zaan. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsstraat 5 vind je complete mondzorg voor het hele gezin. Onze teamleden zorgen voor alles wat met tand- en mondzorg te maken heeft. We staan dagelijks voor je klaar om jou een gezond gebit en een stralende lach te geven, waar je een leven lang plezier van hebt.

Dental Clinics Koog aan de Zaan

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen én kinderen
 • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelingen
 • Je kunt bij ons ook terecht voor o.a. implantaten, preventie en mondhygiëne
 • Ruime openingstijden, ook dinsdagavond en zaterdag geopend
 • Eerlijke tarieven die zijn vastgesteld door de overheid

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Koog aan de Zaan

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Koog aan de Zaan kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Adrianna Kwiatkowska

Parodontoloog / tandarts
BIG: 39925641402

Aida Mesic

Tandartsassistent

Aniek Broersen

Mondhygiënist

Artjom Afrikyan

Klinisch prothesetechnieker

Borinka de Jong

Tandartsassistent

Ismael el Youbari

Implantoloog
BIG: 19909751902

Aandachtsgebied: implantologie

tandarts Koog aan de Zaan - tandarts Dental Clinics Koog aan de Zaan

Implantologie

Implantaten zijn een goede oplossing wanneer je een tand of kies mist, maar zonder problemen wilt blijven praten en eten. Implantaten kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. Ieder gebit en iedere mond is anders. Daarom kijkt de implantoloog naar jouw situatie en maakt hij vervolgens een persoonlijk behandelplan. Een implantaat vraagt namelijk om een unieke aanpak.

Preventie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voorop. Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, het verwijderen van vuil en tandplak tussen de tanden (door flossen, ragen of stokeren) en regelmatige controle van jouw gebit door ons team.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Onzichtbare beugel: de Invisalign

De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Invisalign werkt met digitale 3D-technologie. Dat laat het volledige behandelingsplan zien: van de oorspronkelijke positie van de tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners op maat gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven. Je kunt voor deze behandeling terecht bij Ismael el Youbari en Hedi Emami-Fard.

Voor complexere orthodontische behandelingen verwijzen wij je naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet.

Hulp bij spoedgevallen

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 075 – 657 15 57. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
 • Indien je buiten onze openingstijden hulp nodig hebt dan kunt je contact opnemen met de spoedgevallendienst: 020 – 723 484 8. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak heb gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Koog aan de Zaan
Stationsstraat 5
1541 LE Koog aan de Zaan
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 08:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
 • Zaterdag 08:00 - 17:00

In de oneven weken zijn de mondhygiënist en paro preventie-assistent aanwezig

In de even weken parodontoloog en paro preventie-assistent aanwezig

Op zaterdag is de praktijk telefonisch niet bereikbaar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Uitstekende service! Weinig tot geen uitloop.

Roy Ploeg
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Professional aan het werk. Fijne communicatie

Rachid
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Als ik andere reviews lees over deze tandartspraktijk, lees ik vooral woorden als: aardig, vriendelijk.ik vind het personeel ook vriendelijk maar daar koop ik niets voor. Uiteindelijk gaat het om mijn gebit.Ik verwacht bij een onjuiste diagnose dat mijn klacht serieus wordt genomen. Nu heb ik meer dan 6 keer gebeld, elke keer vriendelijk te woord gestaan maar geen antwoord op mijn klacht. Ondertussen officieel een klacht ingediend over een onjuiste diagnose die gesteld is en ik wacht nog steeds op antwoord. Elke keer als ik bel krijg ik de toezegging dat de praktijkmanager mij gaat bellen om een oplossing voor te stellen…. Helaas nog steeds geen bericht. Als client voel ik mij niet serieus genomen. Mijn klacht wordt evenmin serieus genomen.

Mehmet Dogan
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Super goed geholpen door Marit en Mariëlle, ben een beetje bang voor de tandarts maar werd lief behandeld en alles werd duidelijk en rustig uitgelegd.

Marlot Buschmann
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Geweldig!!! Zeer vriendelijk! Goede communicatie Zeer professioneel! Gaat rustig te werk! Geeft een vertrouwt gevoel! Marieke haar assistent doen hun werk zeer goed.

Roy Luger
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Marieke is een buitengewoon kundige tandarts. Ik kan mij geen betere toewensen.

jumper jobie
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Mondhygiëniste was top. Nam de tijd en aandacht voor mijn gebit en de verzorging ervan. Ook advies van een mondspoeling gekregen O7. Bevalt me goed. Prettig om dit weer eens te ervaren in een tijd waarin alles sneller en sneller lijkt te moeten. Groet Elise Molenaar.

Elise Molenaar
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Het personeel in de kliniek is heel aardig, maar dat doet niets af aan het feit dat de behandelingen bij mij niet werken en vaak achter de feiten aanlopen, waardoor er bijvoorbeeld te laat is geconstateerd dat ik een beugel had gemoeten terwijl het nu te laat is om er een te nemen omdat die niet meer door de verzekering wordt gedekt. Daarbij kan ik verdere gebreken ook opnoemen. Zo had ik een keer een afspraak gemaakt in de vroege ochtend, maar werd ik eenmaal in de wachtkamer niet opgeroepen, waarna mijn afspraak last minute was afgezegd door de tandarts zelf zonder mij ervan op de hoogte te stellen. Bovendien laat de kliniek de afhandeling van de gemaakte kosten extern uitvoeren, maar deze werkwijze komt erg bedreigend over, omdat er direct wordt gedreigd met het inschakelen van een incassobureau. Dit alles maakt de ervaring in de kliniek toch tamelijk onprettig en daarom zou ik het aanraden een tandarts te zoeken die dichterbij u als patiënt staat, in plaats van de afstandelijkheid die met de werkwijze van deze tandartskliniek ontstaat.

Henk Al
Dental Clinics
Koog aan de Zaan

Sara is top! Heeft haar best gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen en wekt het vertrouwen dat wat verder moet gebeuren op de juiste wijze wordt aangepakt en verholpen. Jammer dat tandheelkunde zo is onderverdeeld in specialismes want ik zou liever hebben dat één persoon de behandelingen uitvoert, i.p.v. deze verdeelde werkwijze.

Ray Scott
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?