Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Koog aan de Zaan. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsstraat 5 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Onze teamleden zorgen voor alles wat met uw tand- en mondzorg te maken heeft. We staan dagelijks voor u klaar om u een gezond gebit en een stralende lach te geven, waar u uw leven lang plezier van heeft.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 075 – 657 15 57.

Dental Clinics Koog aan de Zaan

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen én kinderen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelingen
  • U kunt bij ons ook terecht voor o.a. implantaten, preventie en mondhygiëne
  • Ruime openingstijden, ook dinsdagavond en zaterdag geopend
  • Eerlijke tarieven die zijn vastgesteld door de overheid
tandarts Koog aan de Zaan - tandarts Dental Clinics Koog aan de Zaan

Implantologie

Implantaten zijn een goede oplossing wanneer u een tand of kies mist, maar zonder problemen wilt blijven praten en eten. Implantaten kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. Ieder gebit en iedere mond is anders. Daarom kijkt de implantoloog naar uw situatie en maakt hij vervolgens een persoonlijk behandelplan. Een implantaat vraagt namelijk om een unieke aanpak.

Preventie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voorop. Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, het verwijderen van vuil en tandplak tussen de tanden (door flossen, ragen of stokeren) en regelmatige controle van uw gebit door ons team.

Praktijkimpressie

Onzichtbare beugel: de Invisalign

De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om uw tanden recht te zetten. Invisalign werkt met digitale 3D-technologie. Dat laat het volledige behandelingsplan zien: van de oorspronkelijke positie van uw tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners op maat gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven. U kunt voor deze behandeling terecht bij Ismael el Youbari en Hedi Emami-Fard.

Voor meer complexere orthodontische behandelingen verwijzen wij u door naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 075 – 657 15 57. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst: 020 – 723 484 8. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.