Ga naar de hoofdinhoud
uit 172 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Krommenie. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Krommenie. Bij ons vind je complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om jouw mond schoon en gezond te houden. Ook in het weekend ben je van harte welkom; wij zijn iedere zaterdag geopend.

Een gezonde mond

 • Dé tandartspraktijk voor het hele gezin
 • Naast algemene tandheelkunde bieden wij o.a. kaakchirurgie en protheses
 • Persoonlijke aandacht (Syrisch sprekende tandarts aanwezig)
 • Je betaalt nooit meer dan nodig is met de door de overheid vastgestelde tarieven
 • Ook op zaterdag geopend

Een beugel bij Dental Clinics Krommenie

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kun je namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heb jij of heeft jouw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Krommenie

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Krommenie kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Erik Qvarnstrom Larsson

Tandarts-directeur
BIG: 39913791702

Githa Verstoep

Officemanager

Adrianna Kwiatkowska

Parodontoloog / tandarts
BIG: 39925641402

Amir Farzan

Tandarts
BIG: 39930922102

Dental Clinics - Anca Guraliuk DC Krommenie 30-05-2024

Anca Guraliuc

Tandarts
BIG: 09932273202

Ayse Özdemir

Mondhygiënist

preventie Krommenie - preventieassistent Dental Clinics Krommenie

Mondhygiëne

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten, een tandarts parodontoloog en (paro-)preventieassistenten. De tandarts controleert de gezondheid van het tandvlees en verwijst je indien nodig naar ons mondhygiëneteam voor een behandeling. Zo zorgen we samen voor het in stand houden van jouw tandvlees, zodat jij weer kunt genieten van een gezonde mond.

tandarts Krommenie - tandarts Dental Clinics Krommenie

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van de tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Dit kanaal is gevuld met pulpa die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. Deze pulpa kan ontstoken raken door bijvoorbeeld tandbederf, een lekkende vulling of een val. In dat geval voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit. Het wortelkanaal wordt schoongemaakt en afgesloten met een vulling.

Hulp bij spoedgevallen

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 075 621 4224. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
 • Indien je buiten onze openingstijden hulp nodig hebt, kunt je bellen naar de spoedgevallendienst: 020 – 723 4848. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Voor het annuleren van een afspraak vragen wij je uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.

Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Krommenie
Heiligeweg 175
1561 DJ Krommenie
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 16:45
 • Dinsdag 08:00 - 16:45
 • Woensdag 08:00 - 16:45
 • Donderdag 08:00 - 16:45
 • Vrijdag 08:00 - 16:45
 • Zaterdag 1 keer per maand van 09:00 - 16:45

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag: 08:00 tot 16:45 uur.

Telefonische bereikbaarheid zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Krommenie

Men gaat vriendelijk met je om en denken mee. je voelt je in goede handen

Jacob Spaander
Dental Clinics
Krommenie

Zeer tevreden, vriendelijk personeel. Altijd een schone en nette werkomgeving en goed advies over de behandelingen.

Harriet Borsboom
Dental Clinics
Krommenie

Goedendag ben afgelopen week weer bij u kliniek geweest. Altijd een goed gevoel als ik weer bij Esra voor behandeling ben geweest. Ik ben super tevreden met Esra. En ook een mooie kliniek. Met vriendelijke groet Janneke Oorburg

Janneke Oorburg
Dental Clinics
Krommenie

Krijg altijd uit leg wat het beste is, en wat ze gaan doen. En je wordt ook super netjes behandeld, en zou iedereen aanraden als ze mij er om zouden vragen.

toon de lange
Dental Clinics
Krommenie

Fijne tandarts. Loop hier sinds 2010. Eerste jaren bij Eric, dit jaar bij Amir. Ze nemen de tijd voor je en overleggen met je wat de beste behandeling is voor de lange termijn. Ik ben zeer tevreden.

Carola Nieuwenhuizen
Dental Clinics
Krommenie

Ik ben zeer tevreden over mijn mondhygiënist en tandarts en over de hele praktijk. Ik kom hier al 20 jaar en ben altijd heel erg goed behandeld.

Karin Punt
Dental Clinics
Krommenie

Hele fijne ervaring gehad met Dental clinics Krommenie! Erg aardige tandartsen en assistenten! Zeker een aanrader als veel spanningen hebt voor de tandartsen!

Ana Da Silva Paiva
Dental Clinics
Krommenie

Had niet het idee dat de controle erg grondig gebeurde. Kort daarvoor had de mondhygieniste fluorpasta op de tandhalzen aangebracht, waardoor de contole ook bemoeilijkt werd. De mondhygieniste ging mijn tanden zoutstralen omdat dat, zoals zij zelf aangaf, voor haar minder werk was. Bij mondhygieniste was ik 15 min. binnen. Normaal meer dan een half uur. Al met al niet zo tevreden.

Peter Eindhoven
Dental Clinics
Krommenie

Goeie en fijne behandeling. Stelt je echt op je gemak vooral omdat ik echt erg bang ben.

Marion Aanraad
Dental Clinics
Krommenie

Vandaag had ik een afspraak om 16.15 uur, ik was om 16.14 uur bij de kliniek, de dokter belde pas om 16.35 uur. toen heb ik het consult geïnformeerd dat ik wachtte en ze belden De dokter onderzocht het, liet zijn assistent een aantekening maken, en toen het onderzoek voorbij was, schold zijn assistent hem uit.Hij schreeuwde, wacht niet, laat het me weten. Ik verdien het niet dat ze tegen me schreeuwt en me uitscheldt. Het spijt me zo dat ik niet meer ga

Hacer Yıldız
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?