Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Krommenie. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Krommenie. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Ook in het weekend bent u van harte welkom; wij zijn iedere zaterdag geopend.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 075 – 621 42 24.

Een gezonde mond

  • Dé tandartspraktijk voor u en uw gezin
  • Naast algemene tandheelkunde bieden wij o.a. kaakchirurgie en protheses
  • Persoonlijke aandacht (Syrisch sprekende tandarts aanwezig)
  • U betaalt nooit meer dan nodig is met de door de overheid vastgestelde tarieven
  • Ook op zaterdag geopend

Een beugel bij Dental Clinics Krommenie

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt.

 

preventie Krommenie - preventieassistent Dental Clinics Krommenie

Mondhygiëne

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten, een tandarts parodontoloog en (paro) preventie-assistenten. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling. Zo zorgen we samen voor het in stand houden van uw tandvlees, zodat u weer kunt genieten van een gezonde mond.

tandarts Krommenie - tandarts Dental Clinics Krommenie

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Dit kanaal is gevuld met pulpa die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. Deze pulpa kan ontstoken raken door bijvoorbeeld tandbederf, een lekkende vulling of een val. In dat geval voert uw tandarts een wortelkanaalbehandeling uit. Het wortelkanaal wordt schoongemaakt en afgesloten met een vulling.

Praktijkimpressie

Spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 075 621 4224. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 020 – 723 4848. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Verhinderd? Zeg uw afspraak op tijd af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.