Uw tandarts in Leek

Dental Clinics Leek is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in de buurt Rodenburg. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Van jong tot oud kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, waaronder preventie en mondhygiëne.

Nieuwe patiënt?

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0594 – 514 989. We hopen u snel te zien!

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leek

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele, moderne en rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne en het bleken van uw tanden
  • Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.
  • Op woensdag geopend vanaf 12.00 uur

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0594 – 514 989. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Als onze receptie telefonisch drukbezet is, kunt u ons in het geval van acute pijnklachten of tandletsel bereiken via ons telefoonnummer voor spoed: 0594 – 512 361.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 248 02 48. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Indien verhinderd, zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.