Let op: vanwege een internetstoring zijn wij momenteel alleen telefonisch bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Zodra de storing voorbij is, zullen wij zo snel mogelijk uw mail beantwoorden.

Uw tandarts in Leek

Dental Clinics Leek is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in de buurt Rodenburg. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Van jong tot oud kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, waaronder preventie en mondhygiëne.

Nieuwe patiënt?
Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0594 – 514 989.
We hopen u snel te zien!

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leek:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele, moderne en rolstoeltoegankelijke praktijk
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne en het bleken van uw tanden
  • Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.
  • Op woensdag geopend tot 20:00 uur

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0594 – 514 989. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Als onze receptie telefonisch drukbezet is, kunt u ons in het geval van acute pijnklachten of tandletsel bereiken via ons telefoonnummer voor spoed: 0594 – 512 361.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 248 02 48. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Indien verhinderd, zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.