Uw tandarts in Leeuwarden Oost

Dental Clinics Leeuwarden Aldlân is een moderne tandartsengroepspraktijk in het oosten van Leeuwarden. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten behandelen u met persoonlijke aandacht en passie voor het vak. Het team staat vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 058 – 870 73 26.

Complete mondzorg

  • Dé tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in het oosten van Leeuwarden.
  • Ook voor o.a. mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en implantologie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Praktijkimpressie

Spoedgeval of ernstig letsel

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 058 – 870 73 26. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 215 31 11. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.