Uw tandarts in Leeuwarden Oost

Dental Clinics Leeuwarden Aldlân is een moderne tandartsengroepspraktijk in het oosten van Leeuwarden. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten behandelen u met persoonlijke aandacht en passie voor het vak. Het team staat vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 058 – 870 73 26.

Complete mondzorg

  • Dé tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in het oosten van Leeuwarden.
  • Ook voor o.a. mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en implantologie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts Alexandra Ciontena kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Brede kennis en vele ervaring bieden u een professioneel advies en de beste behandeling.

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Samen gaan we voor een gezonde kindermond!

Praktijkimpressie

Spoedgeval of ernstig letsel

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 058 – 870 73 26. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085-0189430. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.