Uw tandarts in Leeuwarden Centrum

Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal is een moderne tandartsengroepspraktijk nabij het stadscentrum van Leeuwarden. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Naast algemene tandheelkunde besteedt ons team veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie, 058 – 299 17 29.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk nabij het centrum van Leeuwarden.
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en operatieve extracties.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend en maandag ook in de avond tot 21:00 uur open.

Een gezonde mond dankzij ons mondhygiëneteam

Wanneer u problemen aan uw tandvlees heeft, wordt u geholpen door ons mondhygiëneteam. Afhankelijk van uw situatie verwijst uw tandarts u door naar de preventie-assistent of de mondhygiënist. Zij hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

tandarts Leeuwarden - tandarts Dental Clinics Leeuwarden

Tarieven tandtechniek

De tarieven voor onze tandtechniek worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze tandartspraktijk. Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.
Klik hier voor onze inkoopprijzen van alle tandtechniekkosten.

Praktijkimpressie

Spoedgeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de tandartspraktijk bellen: 058 – 299 17 29. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 215 31 11. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.