Uw tandarts in Leeuwarden Centrum

Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal is een moderne tandartsengroepspraktijk nabij het stadscentrum van Leeuwarden. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Naast algemene tandheelkunde besteedt ons team veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk nabij het centrum van Leeuwarden.
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en operatieve extracties.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen, mondhygiënisten of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 058 – 299 17 29.

tandarts Leeuwarden centrum - tandarts Dental Clinics LeeuwardenMeld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Ons team: uw tandartsen in Leeuwarden

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, een kaakchirurg, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten, receptiemedewerkers en een officemanager. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, vulling, kroon, tanden bleken, mondhygiëne, behandeling van ontstoken tandvlees, behandeling van parodontitis en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 058 – 299 17 29. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 215 31 11. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

tandartspraktijk Leeuwarden centrum - receptie Dental Clinics LeeuwardenBent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

De praktijk van Dental Clinics aan de Oostergrachtswal

Onze praktijk is gevestigd aan de Oostergrachtswal, nabij het centrum van Leeuwarden. Neem een online kijkje in onze moderne tandartspraktijk of zoek hier uw route naar ons adres.

Het voorkomen van problemen in de mond

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie.

tandarts Leeuwarden centrum - tandarts Dental Clinics LeeuwardenEen gezonde mond dankzij ons mondhygiëneteam

Wanneer u problemen aan uw tandvlees heeft, wordt u geholpen door ons mondhygiëneteam. Afhankelijk van uw situatie verwijst uw tandarts u door naar de preventie-assistent of de mondhygiënist. Zij hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Tarieven tandtechniek

Hieronder vindt u onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten. Deze tarieven worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk. Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.