Ga naar de hoofdinhoud
uit 213 reviews

Jouw tandarts in Leeuwarden Centrum

Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal is een moderne tandartsengroepspraktijk nabij het stadscentrum van Leeuwarden. Hier ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Naast algemene tandheelkunde besteedt ons team veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk nabij het centrum van Leeuwarden.
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en operatieve extracties.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Aleksandar Ivanov

Tandarts
BIG: 09922030602

Aandachtsgebied: invisalign

Anny Kamstra

Receptiemedewerker

Carlos Dominguez Sanchez

Tandarts
BIG: 9916315302

Aandachtsgebied: invisalign

Danique Harmens

Oproepkracht

Debbie

Stagiair

Eline Koen

Mondhygiënist

DC Oostergrachtwal 21-06-2022 29

Een gezonde mond dankzij ons mondhygiëneteam

Wanneer je problemen aan jouw tandvlees hebt, wordt je geholpen door ons mondhygiëneteam. Afhankelijk van jouw situatie verwijst de tandarts je door naar de preventie-assistent of de mondhygiënist. Zij hebben extra kennis over het gezond maken en houden van jouw mond en helpen graag verder. Samen met jou zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij advies over voeding en mondverzorging.

tandarts Leeuwarden - tandarts Dental Clinics Leeuwarden

Tarieven tandtechniek

De tarieven voor onze tandtechniek worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan je doorberekend. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze tandartspraktijk. Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de tandartspraktijk bellen: 058 – 299 17 29. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze reguliere openingstijden, in het weekend (zaterdag en zondag) en tijdens de officiële vrije dagen, feest- en vakantiedagen en schoolvakanties, werken wij voor de spoedgevallendienst samen met Dental365 Spoed Tandarts Leeuwarden. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u zich wenden tot Dental365 Leeuwarden via 085 – 018 94 30. Meer informatie vindt u op de website van Dental365.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Leeuwarden

Slechtste tandartspraktijk van leeuwarden. Uitgeschreven zonder overleg, nadat ik in overleg met de praktijk niet bij mijn afspraak ben geweest. Hier kwam ik alleen achter doordat ik een nieuwe afspraak wou maken en toen werd ik als vuil behandeld. Echt ontzettend bijzonder.

sybrich vis
Dental Clinics
Leeuwarden

Dokter Lodders is een tandarts bij wie deskundigheid gepaard gaat met vriendelijke betrokkenheid en groot communicatief vermogen. Ook de medewerkers zijn vriendelijk en professioneel.

marijke van klinken
Dental Clinics
Leeuwarden

Goede tandarts, die Reinout. Keurig op tijd. Goede uitleg wat er gaat gebeuren. Kortom, ik hoop niet dat hij ooit vertrekt.

Harm Mink
Dental Clinics
Leeuwarden

Zeer slechte service, ze hebben geen respect en begrip voor de situaties van de patienten. De collega's aan balie zijn heel onbeleefd en willen je simpel weg niet helpen.... absoluut geen aanrader. Het loopt altijd uit bij ze en hebben hun zaken niet in orde

Mobina Xx
Dental Clinics
Leeuwarden

Ik werd snel geholpen ivm mijn a.s. vakantie. Een bijzondere, aardige tandarts die mij geduldig heeft geholpen. Hij heeft alles rustig uitgelegd en was zeer zorgzaam voor hij begon aan de behandeling. Ik (angsthaas) kreeg de tijd om na te denken over de opties. Wat een verademing zo'n lieve tandarts!

Gretha Pietersma
Dental Clinics
Leeuwarden

Bij deze wil ik tandarts van Dam erg bedanken. In het weekend, tijdens spoed, heeft hij mijn klachten serieus genomen en doorgepakt. Erg vriendelijke en meedenkende tandarts!

Erik
Dental Clinics
Leeuwarden

Ik heb een uitstekende ervaring met het tandartsenteam, speciaal met de Tandarts Dhr Carlos. Ik wil geen andere tandarts dan genoemde Arts Carlos. Ik heb hier een heel goede vertrouwensrelatie mee. Met vriendelijke groeten H van der Ploeg-Bruinsma.

Simon van der Ploeg
Dental Clinics
Leeuwarden

Ik heb nooit een betere tandarts kliniek meegemaakt dan die van jullie. Dit is 100 procent waarheid en geldt voor Aja, Reinout en de dames aan de balie. Hiervan is niets overdreven, het is mijn ervaring met jullie allemaal.

Hans Thielen
Dental Clinics
Leeuwarden

Vriendelijk en vakkundig geholpen door Ayah, Mondhygiënist. Ik heb de praktijk weer met een glimlach verlaten.

Shashi Sewradj
Dental Clinics
Leeuwarden

Goed verzorgde praktijk. Ik voel me vriendelijk en persoonlijk behandeld. Zelden lange wachttijden. En het belangrijkste, er wordt zorgvuldig en in alle rust aan je gebit gewerkt. Ben heel tevreden.

Miriam Vaz Dias
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?