uit 310 reviews

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics, jouw tandarts in het centrum van Maastricht. Onze moderne tandartspraktijk vind je aan het Koningin Emmaplein. Je bent van harte welkom voor al jouw tandheelkundige zorg. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor je klaar.

Mondzorg in Maastricht van de hoogst mogelijke kwaliteit

  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie
  • Naast periodieke controle ook o.a. protheses, tanden bleken of anti-snurkbeugel
  • Je wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen dezelfde dag
  • Zeer ruime openingstijden, ook dinsdagavond en zaterdag geopend
  • Eerlijke prijzen. Wij hanteren door de overheid vastgestelde tarieven

Kaakchirurgische behandelingen

Voor kleine kaakchirurgische behandelingen, zoals het plaatsen van tandimplantaten, het behandelen van kaakgewrichtsklachten en het chirurgisch verwijderen van tanden en/of kiezen, werken wij samen met het Maastricht University Medical Center+ (MUMC+). Op maandag en woensdag is om de week professor Kessler, hoofd MKA van het MUMC+, en om de andere week kaakchirurg Nynke Lie van het MUMC+ aanwezig om deze behandelingen uit te voeren.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op via 043 – 325 15 45

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Maastricht Centrum

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Maastricht Centrum kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Lenka Houtermans - Dalyuk

Tandarts / Slaapdeskundige NVTS
BIG: 19064632002

Timon Fennema

Tandarts-directeur
BIG: 49064140802

Patricia Kampschoer

Praktijkmanager

Dorinda Daems

Officemanager

Ahmed Almerbed

Tandartsassistent

Arnout Lie

Tandarts
BIG: 19066212002

DC Emmaplein 9-06-2022 44

MRA: dé oplossing tegen snurken

Indien je last hebt van snurken, biedt de MRA (Mandibulaire Repositie Applicatie) anti-snurkbeugel een oplossing. Dit is een op maat gemaakte beugel, die je over de tanden van jouw boven- en onderkaak plaatst. De MRA drukt de onderkaak iets naar voren, waardoor er meer ruimte achter de tong ontstaat en je niet meer snurkt. Zo kun jij en jouw partner weer van een gezonde nachtrust genieten. Tandarts Lenka Houtermans-Dalyuk is hiervoor geaccrediteerd en helpt je graag verder.

tandarts Maastricht Scharn - kinderen Dental Clinics Maastricht Scharn

Jouw kind en de tandarts

Speciale aandacht voor het kindergebit vinden we belangrijk. Neem tijdens jouw controle-afspraak je kind vanaf 2 jaar mee. Hierdoor kan hij of zij alvast wennen aan een tandartsbezoek. Tijdens het bezoek aan de tandarts wordt op speelse wijze aandacht besteed aan het poetsen en signaleren van tandplak en gaatjes.
Goed om te weten is dat de basisverzekering tandheelkundige controles en zorg tot je 18e vergoedt (met uitzondering van o.a. orthodontie). Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts!

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kun je tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 043 – 325 15 45.
  • Ook indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen kun je naar de praktijk bellen: 043 – 325 15 45. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijg je het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900 – 424 34 34. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Super tevreden😇

ana timiș
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Medewerkers super goed 🙏maar dokters ben niet tevreden jammer want deze praktijk ben al 20 jaar patiënt zij zijn allemaal nieuwe dokters Hij heeft mij heel erg pijn gedaan, niet goed behandeld heeft mij onverantwoordelijk behandeld, ik loop 3 week met ontsteking daarom wil ik een klacht indienen spijtig

Tea Gabelaia
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Super

Orcamento limpeza de Vidros Empresa
Dental Clinics
Maastricht Centrum

zeer tevreden klant

Lucien beyers
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Top service , lieve personeel . Goeie advies altijd . Erg fijn !

Mohammed Benbouazza
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Zeer onvriendelijke en arrogante tandarts. Vanaf het moment dat ze me kwam halen was ze onvriendelijk! Ook had ze mijn dossier duidelijk niet bekeken. Ik heb een gaatje, maar moest na mijn bevalling opnieuw contact opnemen om deze te laten vullen omdat ze dat toen niet wilden doen. Ik vertel haar het verhaal, zegt ze:” Ja, wat wil je nu??” Wat denk je?!! Toen ik zei dat ik vond dat ze onvriendelijk deed, zei ze dat ik maar beter naar een andere tandarts kon gaan. Een fatsoenlijke tandarts had gezegd sorry dat ik zo overkwam, dat was zeker niet mijn bedoeling. Ik moet nu 3 weken wachten voordat ik bij een andere terechtkan. Na afloop heb ik mijn verhaal ook bij de receptie gedaan. Degene die aan de balie zat, zei geen woord! Nul reactie op mijn verhaal. Ik kom hier al jaren en ik ben zéér teleurgesteld. Jammer dat sommigen in deze praktijk zó met mensen omgaan. Het gaat om Lenka Dalyuk. PS. Daarnaast probeert deze kliniek slechte reviews te verwijderen.

Mel Gul
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Inmiddels zit ik jaaaaren bij Dental Clinics, sinds kort mijn 4de tandarts daar, en ik ben zeer tevreden over hen, mijn complimenten voor zowel het werk dat ze verrichten en de vriendelijkheid en betrokkenheid die zowel de tandartsen, assistenten, receptionisten en mondhygienisten uitdragen.

Esther Hettema
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Prettige ontvangst, begeleiding en zeer deskundige behandeling. Meedenken, begrip voor de situatie, kortom aangenaam. Hoewel een tandartsbezoek dat niet direct oproept.

J Berg
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Tandarts Lenka Dalyuk is een ervaren, deskundige, geduldige en sympathieke arts. Ik kan haar van harte aanbevelen

Chris den Hamer
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Goede behandeling door mondhygiëniste en tandarts Dalyuk Praktijk nog aan het renoveren, dus nog beoordeling hierover.

suzan bons-corstjens
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?