Uw tandarts in Maastricht De Heeg

Dental Clinics Maastricht Heerderrein is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in de wijk De Heeg. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Maastricht Heerderrein:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk, gelegen in de wijk De Heeg.
  • Voor o.a. mondhygiëne, implantologie, orthodontie en de MRA snurkbeugel.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

tandarts Maastricht Heerderrein - tandarts Dental Clinics Maastricht HeerderreinAfspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen de mondhygiënist, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 043 – 361 45 21.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is de Kliniek voor Mondzorg Hendriks gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Maastricht Heerderrein.

Ons team: uw tandartsen in Maastricht

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, een tandarts-implantoloog, een tandarts-endodontoloog, een orthodontist, een mondhygiënist, tandartsassistenten en receptiemedewerkers. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en de nieuwste technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekvullingenkroon– en brugwerk, implantaten, orthodontie, een wortelkanaalbehandeling, de MRA snurkbeugel, kaakchirurgie, extracties, protheses, gebitsrehabilitaties, tanden bleken, facings, mondhygiënebehandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 043 – 361 45 21. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 0900 – 424 34 34. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Maastricht Heerderrein

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk, orthodontie, implantologie en de MRA snurkbeugel.

tandarts Maastricht de Heeg - tandartspraktijk Dental Clinics Maastricht HeerderreinDe praktijk van Dental Clinics op de Rijksweg 72-A3

Onze praktijk is gevestigd aan de Rijksweg in de wijk De Heeg. Bekijk uw route naar onze praktijk.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden. Orthodontist Nico Vrijens kijkt samen met u welke behandeling het beste bij uw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Tandarts-implantoloog Dodger Hendriks staat graag voor u klaar.

MRA: dé oplossing tegen snurken

Heeft u last van snurken? Dan biedt de MRA (Mandibulaire Repositie Applicatie) anti-snurkbeugel een oplossing. Dit is een op maat gemaakte beugel, die u over de tanden van uw boven- en onderkaak plaatst. De MRA drukt de onderkaak iets naar voren, waardoor er meer ruimte achter de tong ontstaat en u niet meer snurkt. Zo kunnen u en uw partner weer van een gezonde nachtrust genieten. Wij helpen u graag verder.