Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Monster, uw tandarts in de omgeving Monster en het Westland. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op de Molenweg 43. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Een optimale mondgezondheid

Een goede mondgezondheid is essentieel, ook voor uw algemene gezondheid. Daarom besteden wij veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij mondhygiënist Danny de Langh, paro preventie-assistente Christine Vel of preventie-assistente Monique Hasnoe. Zij hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.

tandarts Monster - tandarts Dental Clinics MonsterEen prothese voor een stralende lach

Mist u een deel van uw eigen tanden of kiezen? Dan helpt onze klinisch prothesetechnieker Kristel van Osch u graag verder. Op basis van uw persoonlijke situatie kan zij een prothese voor u vervaardigen, zodat u weer kunt genieten van een stralende lach. Lees hier meer over protheses.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 0174 – 247 573.
  • Ook buiten onze openingstijden kunt u in het geval van spoed naar de praktijk bellen: 0174 – 247 573. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar, anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Monster - tandarts Dental Clinics MonsterTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.