Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Monster, uw tandarts in de omgeving Monster en het Westland. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de Molenweg 43. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Een optimale mondgezondheid

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Naast algemene mondzorg bieden wij ook o.a. mondhygiëne en protheses
  • Rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
  • 5 dagen per week geopend

Meld u aan als patiënt

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0174 – 247 573. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in onze tandartspraktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Praktijkimpressie

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0174 – 247 573. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de praktijk: 0174 – 247 573. Hier ontvangt u het juiste telefoonnummer van de telefoonbeantwoorder.
    Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.