Uw tandarts in Nunspeet

Dental Clinics Nunspeet is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het oosten van Nunspeet. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We streven naar optimale kwaliteit en u kunt erop rekenen dat u altijd volgens de laatste inzichten en met behulp van de modernste technieken wordt behandeld.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie: 0341 – 256 692.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Nunspeet:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in Nunspeet-Oost.
  • Ook voor o.a. mondhygiëne, Invisalign-behandeling en wortelkanaalbehandelingen.
  • Wij hanteren de door de overheid vastgestelde tarieven. U betaalt nooit meer dan nodig is.
  • 5 dagen per week geopend.

Praktijkimpressie

Spoed

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0341 – 256 692. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Indien u buiten openingstijden naar onze praktijk belt, krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. In het weekend, of als de praktijk telefonisch niet bereikbaar is, is het ook mogelijk om de afspraak af te zeggen door middel van een e-mail. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.