Welkom bij uw tandarts in Purmerend Weidevenne

Welkom bij Dental Clinics Purmerend Weidevenne. U vindt onze tandartspraktijk in de wijk Weidevenne. Bij ons kunt u altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld, waardoor u nooit te veel betaalt.

Meld u nu aan als patiënt!

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven? Dat kan ook. Bel dan naar 0299 – 660 345. Wij helpen u graag verder.

mondhygiënist Purmerend Weidevenne - mondhygiënist Dental Clinics Purmerend Weidevenne

Een goede mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën. Deze kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u – indien nodig – een behandeling bij één van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten. Zo houden we u gebit samen gezond!

tandarts Purmerend Weidevenne - tandarts Dental Clinics Purmerend Weidevenne

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor een gezond blijvend gebit. Onze tandartsen zijn kindvriendelijk en besteden veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

Praktijkimpressie

Afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0299 – 660 345. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In het geval van een nabloeding of een andere acute klacht buiten onze openingstijden, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365 Spoed Tandarts: 020 – 555 82 82 . De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.