Uw tandarts in Rolde

Dental Clinics Rolde is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Adolph van Ansenlaan 3a. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rolde:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk aan de Adolph van Ansenlaan.
  • Ook voor o.a. implantaten, orthodontie en mondhygiëne.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend, ook ’s avonds!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak onze tandartsen, mondhygiënist of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0592 – 242 429.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Centrum Mondzorg Rolde gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Rolde.

tandarts Rolde - assistentes Dental Clinics RoldeOns team: uw tandarts in Rolde

Wij zijn een zeer enthousiast team van tandartsen, een tandarts voor orthodontie, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten, een praktijkmanager en een officemanager en staan klaar om u van dienst te zijn voor al uw tandheelkunde zorg. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, preventie, mondhygiëneimplantaten, kaakchirurgie, orthodontie, vullingen, een kroon in één dag met Cerec, tanden bleken, behandeling van ontstoken tandvlees, esthetische tandheelkunde, behandeling bij gebitsslijtage, laserbehandeling bij mondproblemen, kaakfysiotherapie en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0592 – 242 429. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 101 23 45. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

tandarts Rolde - tandartspraktijk Dental Clinics RoldeBent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Rolde

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

De praktijk van Dental Clinics aan de Adolph van Ansenlaan

Onze praktijk is gevestigd op de Adolph van Ansenlaan 3a. Neem een online kijkje in onze moderne tandartspraktijk of zoek hier uw route naar ons adres.

mondhygiënist Rolde - mondhygiënist Dental Clinics RoldeEen gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten en preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Kroon in één dag met Cerec

Voor keramische gebitsrestauraties werken wij met de ultramoderne Cerec CAD/CAM-techniek. We scannen de tand of kies die moet worden vervangen. Deze zetten we om in een ontwerp voor de 3D printer, die uit ijzersterk keramiek een perfect passende kroon, brug of inlay print. En dit allemaal in één behandeling.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden. Tandarts voor orthodontie Jippe Hoogeveen kijkt samen met u welke behandeling het beste bij uw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan.