Uw tandarts in Rolde

Bent u op zoek naar een tandarts in Rolde? Wij heten u van harte welkom! Onze tandartspraktijk is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Adolph van Ansenlaan 3a. Bij Dental Clinics Rolde kunt u terecht voor zeer uiteenlopende behandelingen: van het verwijderen van tandsteen en het behandelen van ontstoken tandvlees tot het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen.

Ons ervaren team van tandartsen, (paro preventie-)assistenten en mondhygiënisten staat van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u van de meest optimale mondzorg te voorzien.

Maak nu uw eerste afspraak

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Rolde en wilt u graag patiënt worden bij ons in de tandartspraktijk? Dat kan! Meld u eenvoudig aan via het online inschrijfformulier. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om uw eerste afspraak in te plannen. Wilt u liever eerst meer informatie of uw afspraak telefonisch maken? Neem dan contact met ons op via 0592 – 242 429. Wij helpen u graag verder!

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rolde

  • Dé tandarts in Rolde voor volwassenen en kinderen
  • Patiënten beoordelen ons met een 9,2!
  • Professionele en moderne tandartspraktijk aan de Adolph van Ansenlaan
  • Ook voor o.a. orthodontie en kaakchirurgie
  • Elke dinsdag tot 21:00 uur geopend
  • Veel aandacht voor preventieve mondzorg
  • Onze tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Zo betaalt u nooit meer dan nodig.
  • Kinderen kunnen met ons mee op Expeditie Tandarctica

Neem uw kind mee op Expeditie Tandarctica!

Bij Dental ClinicsRolde mogen alle kinderen en hun ouders mee op Expeditie Tandarctica! Tijdens deze expeditie leren kinderen spelenderwijs alles over de onderwerpen die te maken hebben met een gezonde mond. Zo wordt thuis zorgen voor een gezonde mond een stuk leuker én gemakkelijker! Op deze pagina leest u meer wat Expeditie Tandarctica zoal inhoudt!

Praktijkimpressie

Spoed

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0592 – 242 429. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 101 23 45. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.