Uw tandarts in Rolde

Dental Clinics Rolde is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Adolph van Ansenlaan 3a. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rolde:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne praktijk aan de Adolph van Ansenlaan
  • Ook voor o.a. implantaten, een kroon in 1 dag (Cerec), orthodontie en kaakchirurgie
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
  • 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds!

Praktijkimpressie

tandarts Rolde - tandarts Dental Clinics Rolde

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Tandarts voor orthodontie Jippe Hoogeveen kijkt samen met u welke behandeling het beste bij uw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan.

tandartsenpraktijk Rolde - kwaliteit Dental Clinics Rolde

Kroon in één dag met Cerec

Voor keramische gebitsrestauraties werken wij met de ultramoderne Cerec CAD/CAM-techniek. We scannen de tand of kies die moet worden vervangen. Deze zetten we om in een ontwerp voor de 3D printer, die uit ijzersterk keramiek een perfect passende kroon, brug of inlay print. Een nieuwe kroon in slechts één behandeling.

Spoed

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0592 – 242 429. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 101 23 45. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.