Tandarts in Rotterdam Ommoord

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Ommoord, dé tandarts in de Noord-Rotterdamse wijk Ommoord. U bent bij ons van harte welkom voor complete tandheelkundige mondzorg voor jong en oud! Met ons ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro preventie-)assistenten staan wij zes dagen in de week voor u klaar uw mond gezond te maken én de houden! En bij ons betaalt u nooit meer dan nodig is, want wij werken met de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Aanmelden als patiënt

Woont u (in de buurt van) de wijk Ommoord en bent u nog op zoek naar een goede tandarts? Meld u dan direct aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen of telefonisch een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook. Bel dan naar 010 – 455 63 66. Wij helpen u graag verder.

Over Dental Clinics Rotterdam Ommoord

  • Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop
  • Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk
  • Wij zijn ook op zaterdag tot 17:00 geopend
  • U ontvangt bij uw eerste afspraak een op maat gemaakte behandelplan
  • Wij helpen u snel en professioneel; bij acute problemen nog dezelfde dag
  • U betaalt nooit te veel bij ons. Wij hanteren de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid
  • Patiënten geven ons een uitstekend cijfer!

Een beugel bij Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Rotterdam.

Praktijkimpressie

Onze praktijk in rolstoelvriendelijk. Op de begane grond vindt u de receptie, wachtruimte, toiletten en behandelkamers.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

  • Op maandag t/m vrijdag kunt u tijdens onze openingstijden voor spoedgevallen naar de praktijk bellen: 010 – 455 63 66.
  • Voor acute klachten of een ongeval buiten onze openingstijden kunt u 24/7 contact opnemen met Tandartsenpost010, gevestigd in het Erasmus MC. Het telefoonnummer van de kliniek is: 010 – 455 21 55.

Verhinderd? Wij horen het graag!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.