Complete mondzorg voor het hele gezin 

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras, een moderne tandartsengroepspraktijk in Rotterdam Zuid, tegenover Ahoy! Al meer dan 30 jaar verlenen wij complete mondzorg voor het hele gezin. Dit doen we met een heldere visie en persoonlijke service, maar ook door u op uw gemak te stellen.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 010 – 410 14 70.

De beste zorg voor u

  • Voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en steriliteit
  • Alle mondzorg onder 1 dak, o.a. implantologie, protheses en het bleken van tanden
  • Persoonlijke aanpak en op maat gemaakte behandelingen
  • Professioneel en snel, bij acute gebitsproblemen helpen wij nog dezelfde dag
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Landelijk vastgestelde tarieven

Praktijkimpressie

tandarts kinderen Dental Clinics poetsadvies

Kindertandheelkunde

Voor kinderen kan een tandartsbezoek soms spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol en dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen onze praktijk naast algemene tandheelkunde ook speciale aandacht voor het behandelen van kinderen. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.
Meer informatie over een behandeling bij Sharleena Pink vindt u hier.

tandarts Rotterdam Zuid - receptie Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Aandacht voor de mens achter de patiënt

Wij geloven in duidelijke informatie, aandacht en tijd voor de mens achter de patiënt. Want wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Zo komt u in een warme, gemoedelijke sfeer de praktijk binnen en wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen? Bel of mail ons even dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

tandartspraktijk Rotterdam Zuid - welkom bij Dental Clinics Rotterdam-Zuiderterras

Alle tandheelkundige disciplines samen onder één dak

Wij werken met een hecht team van tandartsen die zich hebben bekwaamd in aandachtsgebieden waaronder Implantologie, Esthetische en Cosmetische tandheelkunde, Facings, thuis zelf tanden bleken, Mondhygiëne, Parodontologie, Endodontologie en Kindertandheelkunde. Door het regelmatig volgen van bij- en nascholing houden wij onze kennis en kunde op hoog niveau.

orthodontie Gouda - beugel Dental Clinics Greenline

Invisalign – De onzichtbare beugel

Sinds kort bieden wij Invisalign-behandelingen aan op de praktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

In het geval van een spoedgeval

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden naar onze praktijk bellen: 010 – 410 14 70.
  • Voor acute klachten of een ongeval buiten onze openingstijden kunt u 24/7 contact opnemen met Tandartsenpost010, gevestigd in het Erasmus MC. Het telefoonnummer van de kliniek is: 010 – 455 21 55.