Complete mondzorg voor het hele gezin 

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras, een moderne tandartsengroepspraktijk in Rotterdam Zuid, tegenover Ahoy! Al meer dan 30 jaar verlenen wij complete mondzorg voor het hele gezin. Dit doen we dankzij onze heldere visie en persoonlijke service, maar ook door u op uw gemak te stellen.

Wij staan dagelijks klaar voor preventieve, reguliere en esthetische mondzorg in een veilige en moderne omgeving. We maken uitsluitend gebruikt van de modernste apparatuur en behandelmethodes. En voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en steriliteit. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; u wordt professioneel en snel geholpen. En bij acute gebitsproblemen nog dezelfde dag.

De beste zorg voor de standaard tarieven

tandarts Rotterdam Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam-ZuiderterrasWij stellen voor al onze patiënten een individueel behandelplan op . Dankzij deze kenmerkende en onderscheidende werkwijze kunt u rekenen op de beste tandheelkundige zorg. Want iedere mond en elk gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Zo kijken we niet alleen naar de zorg op korte termijn maar stellen we ook een helder plan op voor de lange termijn. Daarnaast houden we rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften waardoor het zorgplan volledig bij u aansluit.

Uiteraard hanteren we voor deze unieke aanpak de landelijk vastgestelde tarieven door de overheid: u krijgt dus optimale tandheelkundige zorg, voor dezelfde prijs. Samen met u doen
we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden.

Alle tandheelkundige disciplines samen onder één dak

Wij werken met een hecht team van tandartsen die zich hebben bekwaamd in aandachtsgebieden waaronder Implantologie, Esthetische en Cosmetische tandheelkunde, Facings en Tanden Bleken met PrevDentMondhygiëneParodontologie, Endodontologie en Kindertandheelkunde. Belangrijk is dat wij in teamverband werken en dat, door de korte lijnen, makkelijke en volledige informatie-uitwisseling mogelijk is. Het werken in een groepspraktijk maakt het mogelijk om optimaal te kunnen samenwerken en kritisch naar elkaar te kunnen zijn om zo de kwaliteit van handelen te optimaliseren. Alle tandartsen zijn BIG geregistreerd en opgeleid om de tandheelkunde in volle omvang uit te oefenen. Door het regelmatig volgen van bij- en nascholing houden wij onze kennis en kunde op hoog niveau.

Kindertandheelkunde

tandarts Rotterdam Zuid - Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras - teamledenVoor kinderen kan een tandartsbezoek soms spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol en dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen onze praktijk naast algemene tandheelkunde ook speciale aandacht voor het behandelen van kinderen. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Tandarts Sharleena Pink is in 2013 afgestudeerd aan de ACTA, waar zij zich tijdens haar studie heeft verdiept in de kindertandheelkunde. Sinds het afronden van haar studie is ze onder andere werkzaam in een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde, waar gespecialiseerde zorg wordt verleend aan kinderen die een speciale aanpak vereisen.
Meer informatie over een behandeling bij Sharleena Pink vindt u hier.

Aandacht voor de mens achter de patiënt

Wij geloven in duidelijke informatie, aandacht en tijd voor de mens achter de patiënt. Want wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Zo komt u in een warme, gemoedelijke sfeer de praktijk binnen en wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen? Bel of mail ons even dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie Tandartsenpost010

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden naar onze praktijk bellen: 010 – 410 14 70.
  • Voor acute klachten of een ongeval buiten onze openingstijden kunt u 24/7 contact opnemen met Tandartsenpost010, gevestigd in het Erasmus MC. Het telefoonnummer van de kliniek is: 010 – 455 21 55.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Komt u met de auto? Kijk dan hier voor meer informatie over de route en parkeren.

tandarts Rotterdam Zuid - plattegrond Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Let op: Uit veiligheidsoverwegingen kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de wenteltrap bij de praktijk. U vindt de ingang van onze praktijk om de hoek, zie hieronder de routebeschrijving voor meer uitleg. Onze welgemeende excuses voor de overlast.

tandartspraktijk Rotterdam Zuid - welkom bij Dental Clinics Rotterdam-ZuiderterrasTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Invisalign – De onzichtbare beugel

Sinds kort bieden wij Invisalign-behandelingen aan op de praktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.