Let op! Helaas zijn wij op dit moment vanwege een storing telefonisch en per mail minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak! Voor spoedgevallen kunt u bellen naar 0900 999 09 09. 

Complete mondzorg voor het hele gezin

Op zoek naar complete mondzorg onder één dak? Kom dan naar Dental Clinics Tilburg Reeshof. U vindt ons op de Drongelenhof 20, gelegen in de nieuwbouwwijk Reeshof. Onze behandelaren hebben verschillende aandachtsgebieden. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen terecht voor algemene mondzorg, maar ook voor wortelkanaalbehandelingen, mondhygiëne en bij angst voor de tandarts.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 013 – 571 06 06.

Een gezonde mond voor iedereen

  • Professionele en persoonlijke behandelplannen en – methodes
  • Alle mondzorg onder 1 dak: o.a. wortelkanaalbehandeling, orthodontie en onzichtbare beugel
  • U betaalt nooit meer dan nodig is met onze door de overheid vastgestelde tarieven.
  • Woensdagavond geopend

Praktijkimpressie

tandarts Tilburg Oost - tandarts Dental Clinics Tilburg Reeshof

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Het wortelkanaal kan ontstoken raken door tandbederf of een lekkende vulling. Deze ontsteking geneest niet vanzelf, maar moet worden behandeld. Dit doen we door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij reinigen we het wortelkanaal, waardoor we de oorzaak van de ontsteking kunnen wegnemen en het lichaam de ontsteking kan genezen.

orthodontie Tilburg Oost - beugel Dental Clinics Tilburg Reeshof

Invisalign – De onzichtbare beugel

Wij bieden Invisalign-behandelingen aan op de praktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op: 013 – 571 06 06. We zullen de ernst van de situatie samen met u bespreken, en streven ernaar u dezelfde dag te helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u bellen naar: 0900 – 999 09 09. Dit is het telefoonnummer van de spoeddienst waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.