Complete mondzorg voor het hele gezin

Op zoek naar complete mondzorg onder één dak? Kom dan naar Dental Clinics Tilburg Reeshof. U vindt ons op de Drongelenhof 20, gelegen in de nieuwbouwwijk Reeshof. Onze behandelaren hebben verschillende aandachtsgebieden. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen terecht voor algemene mondzorg, wortelkanaalbehandelingen, mondhygiëne en bij angst voor de tandarts. Daarbij hanteren wij de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Ook buiten werktijden bent u van harte welkom bij ons in de praktijk; op maandag zijn wij tot 19.00 uur geopend.

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Het wortelkanaal kan ontstoken raken door tandbederf of een lekkende vulling. Deze ontsteking geneest niet vanzelf, maar moet worden behandeld. Dit doen we door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij reinigen we het wortelkanaal, waardoor we de oorzaak van de ontsteking kunnen wegnemen en het lichaam de ontsteking kan genezen.

tandarts Tilburg Oost - tandarts Dental Clinics Tilburg ReeshofPraktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op: 013 – 571 06 06. We zullen de ernst van de situatie samen met u bespreken, en streven ernaar u dezelfde dag te helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u bellen naar: 0900 – 999 09 09. Dit is het telefoonnummer van de spoeddienst waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Tilburg Oost - kinderen Dental Clinics Tilburg ReeshofTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Invisalign – De onzichtbare beugel

Wij bieden Invisalign-behandelingen aan op de praktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.