Complete mondzorg voor het hele gezin

Bij Dental Clinics Veenendaal de Vallei bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U vindt onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Kerkewijk 67. Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Samen zorgen we ervoor dat u gelukkig bent met uw gebit.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0318 – 554 795.

Dental Clinics Veenendaal De Vallei

  • Dé tandarts voor jong en oud
  • Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor o.a. mondhygiëne en kindertandheelkunde
  • U betaalt nooit meer dan nodig met onze door de overheid vastgestelde tarieven
  • Moderne en (rolstoel)toegankelijke praktijk
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds geopend
tandarts Veenendaal centrum - kindertandheelkunde Dental Clinics Veenendaal de Vallei

Kindertandheelkunde

Door uw kind al op jonge leeftijd (het liefst vanaf de leeftijd van 1 jaar) mee te nemen naar de tandarts, kan uw kind al vroeg aan de tandarts wennen. Wij besteden veel tijd aan kindertandheelkunde en het melkgebit. Omdat onze prioriteit bij preventie ligt, vinden we het belangrijk dat kinderen zo vroeg mogelijk leren hoe ze hun gebit moeten verzorgen. Hierbij leren we kinderen hoe vaak en hoe hard er moet worden gepoetst.

Soms vinden kinderen een bezoek aan de tandarts erg spannend. Ons team staat klaar om eventuele angstgevoelens bij uw kind weg te nemen.

tandarts Veenendaal De Vallei - tandarts Dental Clinics Veenendaal De Vallei

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog Maurice Renting helpt u graag verder.

Praktijkimpressie

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Driebergen.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

  • Maandag t/m vrijdag zijn wij binnen onze openingstijden voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0318 – 554 795. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst van de Poli Mondheelkunde Diakonessenhuis te Utrecht: 030 – 303 97 50. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.