uit 272 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Bij Dental Clinics Veenendaal de Vallei ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Je vindt onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Kerkewijk 67. Wij staan dagelijks voor je klaar en werken nauw samen om jouw mond schoon en gezond te houden. Samen zorgen we ervoor dat je gelukkig bent met jouw gebit.

 

Meld je en je gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0318 – 554 795.

Dental Clinics Veenendaal De Vallei

 • Dé tandarts voor jong en oud
 • Naast algemene tandheelkunde kun je bij ons ook terecht voor o.a. mondhygiëne en kindertandheelkunde
 • Je betaalt nooit meer dan nodig met onze door de overheid vastgestelde tarieven
 • Moderne en (rolstoel)toegankelijke praktijk
 • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds geopend

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Veenendaal de Vallei

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Veenendaal de Vallei kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Pauline Groenhof

Praktijkmanager

Malissa

Officemanager

Adelisa Mašić

Preventie-assistent

Ahmad

Tandartsassistent

Alain Patho

Implantoloog
BIG: 69913495202

Aline Verhoef

Preventie-assistent

tandarts Veenendaal De Vallei - tandarts Dental Clinics Veenendaal De Vallei

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met jou naar de beste oplossing voor jouw gebit. Onze tandarts-implantoloog Maurice Renting helpt je graag verder.

tandarts Veenendaal centrum - kindertandheelkunde Dental Clinics Veenendaal de Vallei

Kindertandheelkunde

Door je kind al op jonge leeftijd (het liefst vanaf de leeftijd van 1 jaar) mee te nemen naar de tandarts, kan je kind al vroeg aan de tandarts wennen. Wij besteden veel tijd aan kindertandheelkunde en het melkgebit. Omdat onze prioriteit bij preventie ligt, vinden we het belangrijk dat kinderen zo vroeg mogelijk leren hoe ze hun gebit moeten verzorgen. Hierbij leren we kinderen hoe vaak en hoe hard er moet worden gepoetst.

Soms vinden kinderen een bezoek aan de tandarts erg spannend. Ons team staat klaar om eventuele angstgevoelens bij je kind weg te nemen.

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kun je namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heb jij of je kind een beugel nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Driebergen.

Hulp bij spoedgevallen

 • Maandag t/m vrijdag zijn wij binnen onze openingstijden voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0318 – 554 795. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
 • Indien je geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kun je contact opnemen met de spoedgevallendienst van de Poli Mondheelkunde Diakonessenhuis te Utrecht: 030 – 303 97 50. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Veenendaal de Vallei
Kerkewijk 67
3901 EC Veenendaal
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 20:30
 • Dinsdag 08:00 - 20:30
 • Woensdag 08:00 - 16:30
 • Donderdag 08:00 - 16:30
 • Vrijdag 08:00 - 16:30

  Telefonische bereikbaarheid:
  Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 16:30 uur

Telefonische bereikbaarheid:
Ma t/m vr: 08:00 – 16:30 uur.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Zeer tevreden over de halfjaarlijkse behandeling

Freddy Titaley
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Mondhygiëniste Tamara is zeer prettig en in mijn ogen heel bekwaam! Dat geldt ook voor Gisela Pardoen, zij is heel duidelijk, communiceert prima en zeer deskundig! Ook een pluim voor de prima tandartsassistente!

Arie Verhoeks
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Goed en vriendelijk geholpen.

Rob Meinster
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Ik ben zeer ontevreden over deze vestiging. Een tandarts die behandelingen rekt over meerdere afspraken, een zeldzaam humeurige mondhygiëniste die half werk doet en een praatzieke baliemedewerkster die geen afspraak kan verzetten vanwege een beroosteringsprobleem (wat niet mijn probleem is). Bovendien: slechte communicatie in ieder opzicht. Een onduidelijke "offerte" met - jawel - een secure berekening van toekomstige behandelingen met een onmogelijke conditie: komt men op de afspraak dan gaat men automatisch akkoord met zo'n offerte. De website teksten zijn veel belovend, de praktijk valt ernstig tegen. Er valt daar niks te lachen.

Esjee Vandee
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Ik was heel blij dat mijn "afgebroken kies" slechts een uitgevallen vulling was. Snelle, geruststelling; vakbekwame behandeling

Rolf van der Geest
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Geweldige kliniek met professionele medewerkers die bovendien goed met de kliënten communiceren en vriendelijk zijn. Gevestigd in een monumentaal pand dat smaakvol en praktisch is ingericht.

Bert Wisgerhof
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Ruim 9 jaar in deze praktijk. Bij Gisela en Sarah. Het was (en is zeker niet mijn hobby) maar de vriendelijkheid en gezelligheid is erg fijn. Daarbij zijn de dames die ik zie bijzonder kundig. Vandaag is ook mijn man vertrokken bij onze vorige praktijk en alvast geholpen door een collega vanwege een afgebroken kies. Ook hij zal binnenkort kennismaken bij Gisela. Maar was iig al te spreken over de dame die hem vandaag hielp. Tot slot ook nog even een schouderklopje voor de assistentes. Vriendelijkheid en meedenken is hier echt altijd aan de orde. Toppraktijk☺️👌

Chantal Meijerink-jacobs
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Super mondhygiënischte Tamara en toptandarts Peter dik tevreden mee. Kom met een mond vol tanden binnen en ga met een glimlach weer naar buiten. 😉

Berry van Setten
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Hartstikke fijne praktijk, word altijd super goed geholpen.

Louisette van der Kloes
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Altijd even vriendelijk en samen doornemen wat er gaat gebeuren of nog gedaan moet worden. Ik ben zeer tevreden met mijn tandarts.

Adriana Schiltmans
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?