Complete mondzorg voor het hele gezin

Bij Dental Clinics Veenendaal de Vallei bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U vindt onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Kerkewijk 67. Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Samen zorgen we ervoor dat u gelukkig bent met uw gebit.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0318 – 554 795.

Dental Clinics Veenendaal De Vallei

  • Dé tandarts voor jong en oud
  • Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor o.a. mondhygiëne, een beugel en kindertandheelkunde
  • U betaalt nooit meer dan nodig met onze door de overheid vastgestelde tarieven
  • Moderne en (rolstoel)toegankelijke praktijk
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds geopend

Praktijkimpressie

Kindertandheelkunde

tandarts Veenendaal centrum - kindertandheelkunde Dental Clinics Veenendaal de ValleiDoor uw kind al op jonge leeftijd (het liefst vanaf de leeftijd van 1 jaar) mee te nemen naar de tandarts, kan uw kind al vroeg aan de tandarts wennen. Wij besteden veel tijd aan kindertandheelkunde en het melkgebit. Omdat onze prioriteit bij preventie ligt, vinden we het belangrijk dat kinderen zo vroeg mogelijk leren hoe ze hun gebit moeten verzorgen. Hierbij leren we kinderen hoe vaak en hoe hard er moet worden gepoetst.

Soms vinden kinderen een bezoek aan de tandarts erg spannend. Ons team staat klaar om eventuele angstgevoelens bij uw kind weg te nemen.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

  • Maandag t/m vrijdag zijn wij binnen onze openingstijden voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0318 – 554 795. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst van de Poli Mondheelkunde Diakonessenhuis te Utrecht: 030 – 303 97 50. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.