Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Voorthuizen. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Klompenmakerslaan 15 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor onder andere preventie en mondhygiëne.

Preventie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voorop. Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, het verwijderen van vuil en tandplak tussen de tanden (door flossen, ragen of stokeren) en regelmatige controle van uw gebit door ons team.

Mondhygiëne

Wanneer u problemen met uw tandvlees heeft, krijgt u begeleiding Dental Clinics Voorthuizenvan onze mondhygiënist Marie-Louise van Dijk. Zij richt zich op het voorkomen van tandvleesaandoeningen en tandbederf. Marie-Louise zorgt voor het in stand houden van uw tandvlees en geeft advies over voeding en mondverzorging, zodat u weer kunt genieten van een gezonde mond. U kunt direct een afspraak bij haar maken, hiervoor heeft u geen verwijzing van de tandarts nodig.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0342 – 473 147. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst krijgt u te horen wanneer u buiten de openingstijden naar de praktijk belt. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor
mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Voorthuizen - tandarts Dental Clinics Voorthuizen - uitlegTijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.