Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Voorthuizen. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Klompenmakerslaan 15 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Dental Clinics Voorthuizen

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Tandheelkunde, mondhygiëne en preventie
  • Rolstoel toegankelijk

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0342 – 473 147.

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0342 – 473 147. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst krijgt u te horen wanneer u buiten de openingstijden naar de praktijk belt. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

 

Tijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.