Uw tandarts in Vught

Dental Clinics Vught is een moderne praktijk met meerdere behandelkamers en een ontvangstruimte. De praktijk is voorzien van de nieuwste apparatuur die voldoet aan de actuele eisen op het gebied van hygiëne en gebruiksgemak. Ons team staat voor u klaar om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Vught

  • Dé tandarts in Vught en omgeving voor volwassenen en kinderen.
  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne en kindertandverzorging.
  • 5 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met auto

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever bellen? U kunt ons bereiken via 073-6562791.

Spoedgeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen op telefoonnummer: 073-656 2791. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 073-303 7520. Dit is het nummer van de Spoedpoli Den Bosch. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.