Ga naar de hoofdinhoud
uit 41 reviews

Jouw tandarts in Vught

Ben je nog op zoek naar een goede tandarts in Vught? Wij heten je van harte welkom in onze praktijk. Je vindt ons op de Parklaan 4 ten zuiden van Vught. Onze praktijk is voorzien van de modernste apparatuur die voldoet aan de actuele eisen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

 

Ons team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro)preventie-assistenten staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar om je te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken én te behouden. Wij hanteren de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Vught

  • Dé tandarts in Vught en omgeving voor volwassenen en kinderen
  • Wij werken met de modernste apparatuur
  • Voor onder meer preventie, implantologie en kroon- en brugwerk
  • Gespecialiseerd in kindertandverzorging
  • 5 dagen per week geopend, woensdag tot 18:45 uur geopend
  • Makkelijk bereikbaar met de auto

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Vught

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Vught kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Roland Fick

Tandarts-directeur
BIG: 69020960402

Sjoerd Lobach

Tandarts-directeur
BIG: 59048620202

Nikki de Vries – Barella

Praktijkmanager

Andrea Lutke Willink

Tandarts
BIG: 89929357102

Astrid Maas

Paro preventie-assistent

Babet Goossens

Preventie-assistent

DC Vught 8 en 9-03-2023 74

Kindertandverzorgenden

In ons team werken kindertandverzorgenden Merel Peters en Esmée Luijk. Zij zijn gespecialiseerd om de kindermond zo gezond mogelijk te houden, want van gezonde tanden en kiezen hebben kinderen hun hele leven plezier! Vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken, kunnen kinderen kosteloos kennismaken met de tandarts. De basisverzekering vergoedt namelijk tandheelkundige controles (met uitzondering van o.a. orthodontie).

DC Vught 8 en 9-03-2023 24

Digitale prothethiek

Moderne technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, ook niet in de tandheelkundige zorg. In onze praktijk maken wij gebruik van de nieuwste en modernste apparatuur en technieken. Zo worden onze kunstgebitten en gebitsprotheses gemaakt door middel van een 3D-scan en met speciale 3D-software ontworpen en geprint in het laboratorium.

DC Vught 8 en 9-03-2023 69

Implantaten

Mis je één, meerdere of zelfs al je tanden? Dan kan een implantaat uitkomst bieden. Een implantaat is een titanium kunstwortel die in de kaak wordt geschroefd en tanden en kiezen vervangt. Op de kunstwortel wordt een op maat gemaakte kroon, brug of gebitsprothese zoals een kunstgebit geplaatst. Het implantaat zit stevig vast en functioneert hetzelfde als de andere tanden en kiezen. Lees hier meer over de behandeling van implantaten.

DC Vught 8 en 9-03-2023 51

Preventie

Wil jij een stralend en gezond gebit? Dan is het belangrijk regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controlebezoek, ook wel een periodiek mondonderzoek (PMO) genoemd. Tijdens dit bezoek wordt onder meer in kaart gebracht hoe hoog het risico op tandbederf (cariës) is. Eventuele tandheelkundige problemen kunnen dan tijdig opgespoord en verholpen worden.

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze openingstijden kun je bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen op telefoonnummer: 073-656 2791. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kun je bellen naar de spoedgevallendienst: 073-303 7520. Dit is het nummer van de Mondzorg Poli in Den Bosch. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht kun je dan terecht bij de dienstdoende tandarts.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Vught

Prettig kundig en op tijd geholpen.

Tonnie den Otter
Dental Clinics
Vught

Sjoerd Lobach geeft me in ieder geval het prettige gevoel, dat hij weet waar hij mee bezig is. Je zou er, zoals gevraagd, van glimlachten ware het niet dat het regende en dat de wind de verkeerde kant uit woei terwijl ik mijn fiets naar huis bracht...

Henk Pijnenburg
Dental Clinics
Vught

AKKOORD

Roeland Haffmans
Dental Clinics
Vught

Sjoerd is een hele aardige geruststellende tandarts mocht je bang zijn om na een tandarts te gaan. En Esmee mondhygiëniste is super lief en vraagt altijd hoe het met je gaat kortom geweldige tandartsenpraktijk

Louisa Eijkemans
Dental Clinics
Vught

fijne praktijk waar men aandacht voor de klant heeft en voorziet van een eerlijk advies

Mari MvH Brandweerinstructie
Dental Clinics
Vught

stoel prima, techniek goed, communiceer duidelijk over je tandproblemen en met enig overleg is er goede tandzorg.een 7.5.. het kan altijd beter.

Simeon M Hermans
Dental Clinics
Vught

Erg duur, vooral bezig behandelingen door te duwen en niet bezig met het belang van de patiënt en vaak onnodige foto's.

joehoe222
Dental Clinics
Vught

Na enige tijd weer eens in een tandartsstoel gelegen. Bij dhr. Lobach geweest en kan het bezoek als prettig beschouwen.

M Vermeulen
Dental Clinics
Vught

Erg fijne tandarts! Stelt je gerust en heeft hele fijne en nieuwe technieken die geen pijn doen!

Rachel Van der Elst
Dental Clinics
Vught

Een moderne tandartsenpraktijk met verschillende specialisaties. Er heerst een prettige werksfeer waar de patiënt centraal staat.

Nicolette Koetsier
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?