Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Westervoort. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het gezin. Onze tandartsen hebben verschillende aandachtsgebieden, waardoor u naast algemene tandheelkundige zorg ook bij ons terechtkunt
voor mondhygiëne, kindertandheelkunde, het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen (parodontitis), kaakchirurgie, een implantaat, een beugel, een wortelkanaalbehandeling, het bleken van uw tanden, begeleiding bij angst en hulp bij kaakgewrichtsklachten en gebitsslijtage. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Heeft u overdag geen tijd voor een tandartsbezoek? Dat is geen probleem; wij zijn iedere woensdagavond geopend.

 

tandarts Westervoort - kindertandarts Dental Clinics WestervoortProfessionele kindertandheelkunde in een speelse omgeving

Ieder kind ervaart een bezoek aan de tandarts anders. Ons kinderteam speelt hierop in en weet op een prettige manier een bezoek aan de tandarts leuk te maken. Hierdoor voelen ook onze jongste patiëntjes zich op hun gemak en doorlopen ze vaak zonder problemen een behandeling. Zo blijft het gebit van uw kind van jongs af aan schoon en gezond. Het kinderteam bestaat uit tandarts Annemarie Janssen, mondhygiënist/kindertandverzorgende Stephanie van Ackooij en tandartsassistenten Linda, Annieke en Robin. Zij zijn opgeleid op het gebied van tandheelkunde en kinderpsychologie en hebben ruime ervaring in het behandelen van kinderen.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kunt behouden. De beugelbehandeling wordt bij ons uitgevoerd door tandarts voor orthodontie Shakira Schyfsma. Zij helpt u of uw kind graag verder.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts Peter Luijnenburg kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door zijn brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 026 – 311 84 29. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 1515. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.