Ga naar de hoofdinhoud
uit 283 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Westervoort. Bij ons vind je een complete mondzorg voor het gezin. Onze tandartsen hebben verschillende aandachtsgebieden, waardoor je naast algemene tandheelkundige zorg ook bij ons terecht kunt voor specifieke behandelingen, zoals het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen (parodontitis), begeleiding bij angst en hulp bij kaakgewrichtsklachten en gebitsslijtage.

Een gezonde mond voor iedereen

  • Volwassenen, kinderen en rolstoelgebruikers zijn van harte welkom
  • Alle mondzorg onder één dak; o.a. orthodontie en implantologie
  • Kinderteam aanwezig
  • Iedere woensdagavond geopend
  • Professionele service en persoonlijke aandacht

Fijn om te weten: wij bieden onze behandelingen aan volgens de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Westervoort

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Westervoort kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Annemarie Janssen

Tandarts-directeur
BIG: 19917172302

Aandachtsgebied: kindertandheelkunde

Esther Hueting

Praktijkmanager

Amber

Paro preventie-assistent

Annieke

Paro preventie-assistent

Celeste

Tandartsassistent

Els

Preventie-assistent

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 026 – 311 84 29. Mogelijk kunnen wij jou dezelfde dag nog helpen.
  • Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar de spoedgevallendienst: 085-018 94 64 Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij jou dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Westervoort

Mooi op tijd volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd.

Henk Pijnappel
Dental Clinics
Westervoort

Komen afspraken na. Nemen de tijd om uit te leggen.

John Droppert
Dental Clinics
Westervoort

Even bellen voor een afspraak,... 4 wachtende voor u .... 32 minuten aan de telefoon...

marklin ho
Dental Clinics
Westervoort

Fijne mensen werken daar,had veel angst v tandarts heel m'n leven,dankzij Fenna en Pinar is het een stuk gemakkelijker geworden voor mij.....👍👍

Mieyung Willekes
Dental Clinics
Westervoort

Dental Clinics heeft zelf via de mail gevraagd een review te schrijven nav mijn bezoek aan paro preventie-assistent Amber. We waren altijd best tevreden over deze praktijk maar ik vind het jammer te moeten melden dat deze keer erg negatief is verlopen. Ik heb namelijk sinds zij mijn tanden gereinigd heeft last van erg gevoelige tanden. Ik heb dit nooit eerder meegemaakt en heb op aanraden van de assistente opnieuw een afspraak met haar gemaakt. Ze reageerde echter zeer klantonvriendelijk. Ze zei dat het allemaal wel meeviel omdat ik niet tegen het plafond zat terwijl ze met mijn tanden bezig was. Ik dacht dat het met de nieuwe manier van polijsten te maken had en mijn tanden voelden iets beter toen ze mijn tanden op de oude manier behandelde. Ze zei dat dit niet mogelijk was en kwam niet met een bevredigende oplossing voor de problemen. Ik kreeg een tube Sensodyne mee maar mijn tanden blijven extreem gevoelig. Ik hoopte dat het nog zou verbeteren maar dit is helaas niet het geval. Praktijkmanager Esther belde tijdens mijn vakantie en ik heb haar later terug gebeld. Ze belde alleen om me te vragen een aantal zaken in mijn tekst te veranderen nav mijn eerste review. Het hoofdkantoor had namelijk contact met hen opgenomen en zij gaf aan dat ze zelf Google benaderd hebben om de tekst te laten veranderen. Om het allemaal wat gemakkelijker te maken heb ik de vorige tekst bij deze aangepast. Vervolgens vroeg ze me waarom ik geen contact met hen had opgenomen nav mijn ervaringen. Ik wilde het er eigenlijk gewoon bij laten omdat ik over de andere bezoeken wel tevreden ben. Ik dacht echter dat er wellicht meer klachten over Amber waren en ze zodoende dossier wilden opbouwen. Ik heb daarom gehoor gegeven aan hun verzoek tot review. Zij vroeg me hoe ik het zou vinden als ik aangevallen zou worden in een review. Ik zou het niet als aanval zien maar als signaal dat er iets op te lossen valt. Het zou toch mooi zijn als iemand feedback als leermomenten ziet om ook naar eigen houding en vakmanschap te kunnen kijken. De praktijkmanager vertelde me echter dat Amber ook een stuk over dit voorval heeft geschreven en dat ze nu mijn verhaal aanhoort. Dat ze er niet bij in de behandelkamer is geweest en dus ook niet weet hoe het gegaan is. Deze reactie vond ik wel wat teleurstellend maar is wel een indicatie dat het dus geen enkele zin had om eerder contact met hen over dit voorval op te nemen. Ze vroeg geen moment naar hoe het nu met mijn tanden gaat, dus er is niets opgelost. Ik vind het jammer want we waren jarenlang tevreden klanten.

Iwan En Esther Loeve
Dental Clinics
Westervoort

Tot nu toe nog niet eerder kritiek gehad bij deze tantarts, maar de laatste keer heeft mij wel een vervelende nasmaak gegeven. Ik kwam om een stuk tant wat afgebroken was weer aan te vullen. Het was de tant naast de voortant, dus erg bepalend voor het aangezicht van je gebit. Ik ging er vanuit dat ze wel kijken naar de vorm van de andere tanden zodat het goed in het geheel past. Ik schrok toen ze mij de spiegel aangaf, mijn tant was naar mijn idee heel afwijkend geworden en stond naar buiten. Tot twee keer toe heeft ze het proberen te herstellen, maar het werd niet zoals hoe het was, namelijk rond en in lijn met de rest. Het was nog steeds hoekig, breder ogend dan het was en naar buiten gericht. Jammer dat tantarts Julia zelf ook niet aangaf dat het niet zo mooi gelukt was, ondanks ze door had dat ik ontevreden was. Ze zei dat ik terug kon komen om het beter te maken of opzoek kon naar een andere tantarts. Dit kwam op mij een beetje over alsof ze zich er makkelijk van afmaakt en niet erkend dat het anders is geworden als hoe het was. Jammer dus van de manier van communiceren en het resultaat. Mijn omgeving vind het er ook niet zo uitzien als hoe het was..

V. W.
Dental Clinics
Westervoort

Pinar is prettig in de omgang, ongelooflijk precies, efficient en maakt optimaal gebruik van haar gereedschappen. De tarieven zijn de laatste tijd echter flink omhoog gegaan maar dat kan ik haar niet aanrekenen.

Ben Twijnstra
Dental Clinics
Westervoort

Erg prettige behandeling gehad. De tandarts assistente stootte haar hoofd nog tegen de lamp, daar kon ik erg om lachen en zij gelukkig ook. Verder lag de stoel zo lekker dat ik bijna in slaap viel. 5 reeten.

Owen Vennik
Dental Clinics
Westervoort

Roman was super aardig tijdens het bezoek, heel vriendelijk. Alleen het aanmelden was een beetje onduidelijk. Er stond een rij voor de balie, maar er was schijnbaar een aanmeldscherm. De dame die het zei deed een beetje alsof het dom was dat je het zelf niet gezien had.

Manon Hodes
Dental Clinics
Westervoort

heb altijd angst voor tandarts gehad,door schooltandarts,ben nu sinds paar jaar bij Dental Clinique,door Pinar en Venna zeer op mn gemak gesteld,en zie nu niet meer tegen tandbehandeling op!! heel tevreden!!!!!

Desiree Karssens
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?