Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Westervoort. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het gezin. Onze tandartsen hebben verschillende aandachtsgebieden, waardoor u naast algemene tandheelkundige zorg ook bij ons terechtkunt
voor specifieke behandelingen, zoals het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen (parodontitis), begeleiding bij angst en hulp bij kaakgewrichtsklachten en gebitsslijtage.

Nieuwe patiënt? Van harte welkom!
Vul het online inschrijfformulier in voor u en uw gezin.
Of bel direct voor een afspraak: 026 – 311 84 29.

Een gezonde mond voor iedereen

  • Volwassenen, kinderen en rolstoelgebruikers zijn van harte welkom
  • Alle mondzorg onder één dak; o.a. orthodontie en implantologie
  • Kinderteam aanwezig
  • Iedere woensdagavond geopend
  • Professionele service en persoonlijke aandacht

Fijn om te weten: wij bieden onze behandelingen aan volgens de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig.

Verhinderd? Wij horen het graag tijdig!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een spoedgeval

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 026 – 311 84 29. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 085-018 94 64 Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.